NaslovnicaVijestiJupp Heynckes: Iskoristit ćemo ovu slabost Real Madrida!

Jupp Heynckes: Iskoristit ćemo ovu slabost Real Madrida!

Večeras je pred ljubiteljima nogometa možda i najzanimljivija utakmica sezone, a u pitanju je uzvratni susret polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayern Munchena.

Heynckes će iskoristiti slabost Reala

‘Kraljevi’ su u prvoj utakmici odigranoj u Minhenu slavili rezultatom 2-1, a golove su postigli Marcelo i Marco Asensio, dok je za domaćina pogodio Joshua Kimmich.

Ipak, nadu Bavarcima daje činjenica da je Real Madrid poražen u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa rezultatom 3-1, a i sam Jupp Heynckes je na press konferenciji pred utakmicu priznao kako će pokušati iskoristiti najveću slabost Los Blancosa ove sezone, a to su utakmice na domaćem terenu.

On je rekao: “Real Madrid je pokazao protiv Juventusa da je ranjiv kod kuće. Nisu nepobjedivi unatoč dobrim nastupima ove sezone. Svjesni smo da će nam biti teško. U Madridu su navikli na ovako važne utakmice, ali i mi smo. Bit ćemo vrlo težak protivnik. U posljednje vrijeme smo napredovali i imamo važan cilj koji želimo ostvariti. Želimo proći u finale i svjesni smo da će Real Madrid učiniti sve što može da nas zaustavi.”

[su_no1forfootball]

Bayern ovaj susret igra nakon uvjerljive pobjede od 4-1 protiv Eintracht Frankfurta, u kojoj je od prve minute zaigrao novi napadač Sandro Wagner, koji je postigao gol. Iako se ne očekuje da će on započeti večerašnju utakmicu ispred Roberta Lewandowskog, Heynckes je priznao kako postoji mogućnost da ih upari u vrhu napada ukoliko za to bude potrebe.

“Wagner je igrao vrlo dobro protiv Frankfurta. Postigao je gol, jako je koristan, kreće se dobro i može biti dio našeg arsenala večeras. Postoji mogućnost da uđe u igru kasnije i zaigra zajedno sa Lewandowskim, vidjet ćemo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!