NaslovnicaVijestiJupp Heynckes objasnio zašto nikad ne bi doveo Aubameyanga u svoj klub

Jupp Heynckes objasnio zašto nikad ne bi doveo Aubameyanga u svoj klub

Trener Bayern Munchena Jupp Heynckes javno je kritizirao napadača Borussije Dortmund Pierre-Emericka Aubameyanga pred njegov navodni odlazak u Arsenal.

Heynckes ne želi Aubameyanga

Arsene Wenger je u potrazi za zamjenom za Alexisa Sancheza, koji bi do kraja zimskog prelaznog roka trebao preći u Manchester United.

Aubameyang, koji je postigao 13 golova u 15 nastupa u Bundesligi ove sezone, propustio je posljednju utakmicu svog kluba protiv Wolfsburga u nedjelju, a niti večeras neće nastupiti na gostovanju kod Herthe.

U izjavi za njemačke medije danas, Heynckes je kritizirao gabonskog reprezentativca rekavši: “Stvari koje su se dogodile sa Aubameyangom i Ousmaneom Dembeleom su vrlo kritične. Klubovi koji dovedu te igrače moraju biti oprezni, njih dvojica bi mogli raditi ovo isto i tim klubovima.”

“Nikad ne bih doveo takve igrače. Nogomet je timski sport, ne možete biti sebični i pratiti samo svoje ciljeve. Morate misliti i na navijače također. Moramo biti pažljivi kako nam navijači ne bi okrenuli leđa. Ukoliko Arsenal nije uspješan posljednjih godina, a njihove ulaznice postaju sve skuplje i skuplje, to je problem. Na gostovanju kod Anderlechta naši navijači su prosvjedovali protiv cijena ulaznica, i bili su u potpunosti u pravu.”

[su_bonus]

Njemački stručnjak je dodao kako ne može ni zamisliti kako se jedan igrač Bayerna ponaša kao Aubameyang trenutno: “Mislim da kažnjavanje igrača nije rješenje. Nije moguće staviti igrača na tribine godinu dana. Morate se dogovoriti s igračem, razgovarati s njim i jasno mu dati do znanja da ima odgovornosti, a ne da samo gleda na sebe.”

“Potrebne su neke smjernice u klubu kako bi se jasno znalo kakve stvari prihvatate od igrača, a kakve ne. Takav je slučaj u Bayernu. Neću reći kako se to nikad ne događa u Bayernu, ali ne mogu to zamisliti ovdje.”

Bavarci su trenutno vodeći u Bundesligi sa 44 osvojena boda nakon 18 odigranih kola, te imaju 13 bodova prednosti ispred drugoplasiranog RB Leipziga. Na trećem mjestu sa 30 osvojenih bodova nalazi se Schalke, dok je Borussia Dortmund četvrta sa bodom manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!