NaslovnicaVijestiJupp Heynckes: On ne ide nigdje iz Bayern Munchena!

Jupp Heynckes: On ne ide nigdje iz Bayern Munchena!

Trener Bayern Munchena Jupp Heynckes odbacio je tvrdnje kako bi Robert Lewandowski mogao napustiti njemački klub nakon što je promijenio svog agenta.

Heynckes otkrio da Lewandowski ostaje

29-godišnji napadač je prekinuo suradnju sa Cezaryjem Kucharskim, sa kojim je radio deset godina, potvrdili su izvorili bliski igraču. Ranije ovog mjeseca, španjolska Marca je izvijestila kako je Kucharski ponudio Lewandowskog Real Madridu, a također je prisustvao i na utakmici ‘kraljevskog’ kluba krajem prošle godine.

Poljski reprezentativac, koji ugovor sa trenutnim njemačkim prvakom ima do 2021. godine, Kucharskog navodno planira zamijeniti Pinijem Zahavijem, koji je igrao ključnu ulogu u rekordnom transferu Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain prošlog ljeta.

Ipak, Jupp Heynckes je mišljenja kako je to sve pretjerivanje, te da će Lewa ostati na Allianz Areni: “Lewandowskom je dopušteno da promijeni agenta zbog bilo kojeg razloga. To ništa ne znači u ovom trenutku. Ukoliko dobro poznajem one odgovorne za te poslove, Bayern nije klub koji prodaje i želi, a i hoće, zadržati svoje najbolje igrače. Ne mogu ni zamisliti da postoji šansa da on ode.”

[su_champions_league]

Osvajanje šeste uzastopne titule prvaka Bundeslige je po svemu sudeći formalnost za Bavarce, koji imaju čak 19 bodova prednosti na tabeli. Pored toga, također su i na dobrom putu da obezbijede učešće u sedmom uzastopnom četvrtfinalu Lige prvaka, nakon što su u utorak pobijedili Bešiktaš rezultatom 5-0 u prvoj utakmici osmine finala.

Heynckes je potvrio da će James Rodriguez, koji je istegao mišić na nozi na toj utakmici, propustiti utakmicu protiv Herthe u subotu, baš kao i Jerome Boateng.

“Boateng se protiv Bešiktaša žalio kako se ne osjeća dobro. Imao je stomačne probleme, osjeća se bolje, ali ne može trenirati i neće biti dostupan”, rekao je 72-godišnji stručnjak, te nastavio: “Mats Hummels je imao povredu, ali je trenirao u teretani jučer. Vidjet ćemo kako će trenirati danas, ali mi je rekao kako mu je bolje, tako da mislim da će moći igrati sutra.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!