NaslovnicaVijestiJupp Heynckes otkrio što ključ uspjeha protiv Real Madrida...

Jupp Heynckes otkrio što ključ uspjeha protiv Real Madrida…

Trener Bayern Munchena svjestan je da njegov klub za nekoliko dana igra protiv momčadi koja je u zadnje 4 godine tri puta dizala trofej Lige prvaka i da je to momčad koja je dva puta izbacivala Bayern u zadnjih nekoliko sezona.

Do polufinalne utakmice između Bayern Munchena i Real Madrida ostalo još tri dana. Real je u pohodu na svoju treću uzastopnu Ligu prvaka, u dosadašnjem dijelu izbacili su PSG u osmini finala i Juventusa u četvrtfinalu, dok je Bayern u osmini finala slavio protiv Besiktasa, a u četvrtini finala protiv Seville.

[su_bet_builder]

Za obje momčad ulog je velik, a motivacija još veća. Bayern se želi vratiti na vrh Europe, želi ponovno zagospodariti Ligom prvaka kao što je bio slučaj od 2010-2013 godine kada su tri puta igrali finale Lige prvaka. S druge strane, Real Madrid već je napravio ono što nitko nije – obranio titulu Lige prvaka, a sada žele upisati i treći uzastopni naslov, bio bi to podhvat koji bi se vječno pamtio.

“Real je imao više vremena za odmor nego mi. Ne znam hoće li im to pomoći i je li to bitno. Ima još dosta vremena do utakmice u srijedu i moji igrači se stignu oporavit do tada. Bayern će biti spreman.”

“Navikli smo igrati utakmice svaka tri dana. Ono što je zaista bitno je da igrači žele igrati – tada su oni sigurno spremni.”

[su_champions_league]

“Najbitnija stvar i ključ uspjeha u ovom trenutku je psihička, a ne fizička spremnost igrača. Od velike je važnosti da igrači u ovom trenutku budu fokusirani na utakmicu protiv Real Madrida. Sve o čemu trebaju misliti u ovom trenutku je ta utakmica.”

Utakmice Real Madrida i Bayerna uvijek su zanimljive. Primjerice 2012. godine Real je na Bernabeuu izgubio na penale, a samo dvije godine kasnije Real Madrid prošao je ukupnim rezultatom 5-0. Prošlosezonskog susreta svi se dobro sjećamo. Real Madrid prošao je u produžecima, a nakon utakmice najviše se ipak pričalo o sucima…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!