NaslovnicaVijestiJupp Heynckes poručio upravi Bayerna koga da dovedu kao njegovog nasljednika

Jupp Heynckes poručio upravi Bayerna koga da dovedu kao njegovog nasljednika

Legendarni njemački trener Jupp Heynckes u izjavi za Sport Bild potvrdio je kako ne namjerava ostati i sljedeće sezone na klupi Bayern Munchena. Međutim, poslao je poruku čelnicima kluba imenovavši im koga bi trebali dovesti kao njegovog nasljednika.

Heynckes upravi Bayerna preporučio Tuchela

Njegov tim je osvojio pet titula prvaka Bundeslige u nizu, a početkom ove sezone činilo se kako neće uspjeti osigurati i šestu. Bayern Munchen je igrao vrlo loše, nastale su svađe u svlačionici, a nakon poraza u grupnoj fazi Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina, najveću cijenu je platio tadašnji trener Carlo Ancelotti.

U bavarskom klubu su zatim odlučili ponuditi posao Juppu Heynckesu, kojeg su uspješno nagovorili na povratak iz mirovine i preuzimanje klupe njemačkog velikana po četvrti put. Koliko je to bila dobra odluka dovoljno govori činjenica da Bayern Munchen trenutno ima prednost od čak 20 bodova ispred drugoplasiranog Schalkea u prvenstvu.

Prije nekoliko tjedana iz vodstva kluba su se oglasili kako će pokušati na sve načine zadržati Heynckesa i sljedeće sezone, ali 72-godišnjak je priznao kako mu to nije namjera. Ipak, u intervjuu za Sport Bild predložio je tko bi ga trebao naslijediti.

“Mislim da Thomas Tuchel ima kvalitet da trenira Bayern. On je kontiunirano gradio svoju karijeru počevši vođenjem mlađih ekipa Mainza. Borussia Dortmund je pod njegovim vodstvom igrala sjajan nogomet, uz dobar sistem. Završili su drugi na tabeli, osvojili kup i igrali atraktivan nogomet, uživao sam gledajući ih. Zbog toga ga cijenim i smatram vrlo dobrim trenerom.”

[su_champions_league]

Heynckes je također komentarisao i svađu Tuchela sa upravom kluba, nakon koje je dobio otkaz: “Griješite u tim godinama. Naravno, Tuchel će jednoga dana određene stvari gledati na drugačiji način, ali to su sitnice. Ono što se u konačnici računa je da, otkada je on napustio Dortmund, klub više ne igra atraktivan nogomet.”

Thomas Tuchel je napustio Borussiju Dortmund krajem prošle sezone, te su čelnici kluba kao njegovu zamjenu doveli bivšeg trenera Ajaxa Petera Bosza, ali to se ispostavilo kao veliki promašaj, te je i on ubrzo dobio otkaz. Tim trenutno vodi Peter Stoger, te su trećeplasirani u Bundesligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!