NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Benteke zna da može bolje od ovoga

Jurgen Klopp: Benteke zna da može bolje od ovoga

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, izjavio je da postoji još mnogo prostora za napredak njegovog napadača Christiana Bentekea.

benteke

Benteke je postigao gol kojim je osigurao tri boda Liverpoolu jučer u pobjedi nad Sunderlandom, ali je također bio strijelac i u pobjedi nad Leicester Cityjem prije par dana.

Belgijski reprezentativac je stigao za veliku svotu novca iz Aston Ville prošlog ljeta, a ove sezone je u dresu “redsa” postigao 7 golova u 19 nastupa u svim takmičenjima.

“Napadač koji postiže odlučujuće golove je uvijek pozitivna stvar, ali siguran sam da Christian zna da može igrati i bolje od ovoga”, izjavio je Klopp nakon utakmice.

“Ali u ovom trenutku su nam golovi potrebniji nego bilo šta drugo, i on je ponovo postigao gol, tako da smo jako zadovoljni.”

Trener Sunderlanda Sam Allardyce je izjavio da je Benteke kod postignutog gola imao dosta sreće, ali Jurgen Kloppa njegovi komentari nimalo ne znače.

“Nisam previše zainteresiran za njegove komentare, da budem iskren. Ne živimo u zemlji čuda čekajući pravi trenutak, moramo se potruditi za pravi trenutak i to je ono što smo i uradili.”

Liverpool se ovom pobjedom popeo na sedmo mjesto u Premier ligi, te zaostaje pet bodova za četveroplasiranim Tottenham Hotspurom.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!