NaslovnicaVijestiJurgen Klopp iznio utiske nakon derbija protiv Manchester Uniteda

Jurgen Klopp iznio utiske nakon derbija protiv Manchester Uniteda

Liverpool je u večeršanjem derbiju protiv Manchester Uniteda odigrao 0-0 na svom Anfiledu, iako je tim Jurgen Kloppa bio daleko bolji protivnik, ali na kraju nisu uspjeli uzeti sva tri boda na svom stadionu.

jurgenkloppliverpoolvmanchesterunitedflk09u-xy1jl

Sa druge strane, sjajni David de Gea pružio je nevjerojatnu partiju i Unitedu spasio bar bod a trener Liverpoola, Jurgen Klopp nije zadovoljan viđenim.

“Nismo igrali kako smo mogli. Počeli smo OK, ali nismo bili dovoljno hrabri. Nakon toga smo pak malo žurili i nismo čekali pravi zadnji pas. Nisu nam stvarali baš nešto previše prilika, a s druge strane De Gea je imao dvije sjajne obrane. Međutim, ako ću tražiti pozitivne stvari, ovo je prvi put da nismo primili gol, tako da – jupi! Oni jednostavno igraju takvim stilom i to je OK, ali mi tako ne želimo igrati. Međutim, osvojili smo bod. Ima i gorih stvari u životu”, rekao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp nakon susreta.

Igrač Liverpoola, Jordan Henderson je rekao da im je nedostajalo još nešto, ali da nije siguran što to. Također dodaje da nisu dobro počeli utakmicu.

“Frustrirani smo. Nismo odigrali na nivou za koji smo sposobni. Nismo dobro počeli, ali smo postali opasniji kasnije. Mislim da smo dominirali u drugom poluvremenu, ali nedostajalo nam je nešto. Nisam siguran jesu li to smireniji živci, ali eto uzeli smo bod, a to i nije tako loše”, dodao je Jordan Henderson.

Zanimljivo, ovo je tek drugi put da ova dva tima završe utakmicu sa rezultatom 0-0. Posljednji put se to desulo 2005. godine.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!