NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Ja sam savršeno rješenje za probleme u Liverpoolu

Jurgen Klopp: Ja sam savršeno rješenje za probleme u Liverpoolu

Ja sam savršeno rješenje za probleme u Liverpoolu, izjavio je njemački stručnjak. Jurgen Klopp je sebe opisao kao ‘savršeno rješenje’ problema u Liverpoolu, ali vjeruje da ni jedan tim u Premier ligi neće dominirati u budućnosti.

Ja sam savršeno rješenje za probleme u Liverpoolu

Menadžer Liverpoola je rekao da se mnoge stvari trebaju promijeniti kako bi se vratio uspjeh na Anfield prije nego što se vrate dani kada je jedan klub vodio monopol u Engleskom fudbalu.

“To nije moguće u ovom svijetu nogometa, nije moguće da jedan klub bude uspješan pet ili šest godina za redom”, rekao je Klopp.

“Niko ne može osvojiti Ligu pet ili šest godina za redom, jer je finansijski potencijal svih timova prevelik.”

“Ali, uvijek biti dio toga je moguće. To je ono što moramo biti u budućnosti. Da biste to postigli morate donijeti velike odluke.”

“Moramo promijeniti mnogo stvari da bi bili uspješni.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

Liverpool će ugostiti Manchester City samo 72 sata nakon poraza na penale u finalu Capital One kupa.

Račun kluba je objavljen jučer, što je otkrilo profit od 60 miliona funti za godinu dana do maja 2015. godine, najviše od prodaje Luis Suareza, i stabilnosti van terena, vlasnika Fenway Sports Group.

Ipak, zadatak oživljavanja tima će trebati još jedan remont koji naglašava veličinu posla kojeg je Klopp preuzeo, ali on ostaje pri svom načinu rada, što će dokazati da je on pravi čovjek za Liverpoolov uspjeh.

“Ja sam 100% uzbuđen zbog izazova. Postaje sve bolje i bolje. Zašto? Jer ja znam više”, rekao je Klopp.

“Nisam najpametniji, ali volim izazove. Kad sam bio mlađi mislio sam da sam imao priliku da budem dio profesionalnog fudbala.”

“Želio sam da studiram medicinu, Htio sam da pomognem ljudima. Volim da mijenjam stvari i pomognem ukoliko je to moguće. Težak je put ispred nas.”

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!