NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: On je jedini defanzivac kojeg sam pokušao dovesti ovog ljeta

Jurgen Klopp: On je jedini defanzivac kojeg sam pokušao dovesti ovog ljeta

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je kako nije imao alternativu za defanzivca Southamptona Virgila Van Dijka, kojeg je pokušao dovesti u ovom ljetnom prelaznom roku.

Klopp otkrio kojeg defanzivca je pokušao dovesti

Van Dijk je cijelo ljeto povezivan sa prelaskom na Anfield, ali klub iz Hampshirea ga je ipak uspio sačuvati.

Pored njega, Redsi su se navodno povezivali i sa dovođenjem Davinsona Sancheza koji je kasnije završio u Tottenhamu, Benedikta Howedesa koji je završio u Juventusu, te Kalidoua Koulibalyja.

[su_live_koeficijenti]

Ipak, Jurgen Klopp priznaje da je jedina meta ovog ljeta bio Van Dijk.

U izjavi za The Mirror, njemački stručnjak je rekao: “Gledali smo ih sve 500 miliona puta, ali da je postojala prava zamjena za Van Dijka vjerovatno bismo ju doveli.”

“Mnogi reaguju na transfere kao ‘on vrijedi 65 miliona funti, mora igrati dobro i biti poboljšanje’. Zašto ljudi misle da se ostali ne mogu poboljšati? Ne razumijem to. Morao sam donijeti odluku a ona je da moji trenutni momci nisu ništa lošiji od njih.”

[su_live_koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!