NaslovnicaVijestiJurgen Klopp komentarisao špekulacije o odlasku Danielea Sturridgea

Jurgen Klopp komentarisao špekulacije o odlasku Danielea Sturridgea

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je izjavio kako napadač njegovog tima Daniel Sturridge mora staviti na stranu zabrinutost zbog manjka minutaže ove sezone, te se posvetiti timu u ovom dijelu sezone.

Klopp poslao poruku Sturridgeu

‘Redsi’ su trenutno u Španjolskoj gdje će odigrati ključnu utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Seville, te će eventualnom pobjedom osigurati prvo mjesto u svojoj grupi E.

Klopp poslao poruku Sturridgeu

Ipak, na press konferenciji pred utakmicu, novinari su pitali njemačkog stručnjaka o situaciji u kojoj se nalazi Sturridge. Naime, već neko vrijeme kruže informacije kako engleski reprezentativac planira napustiti Anfield jer želi češće igrati i tako ostati u planovima engleskog izbornika pred Svjetsko prvenstvo, koje se održava sljedećeg ljeta.

“Shvatam zašto igrač njegovog kvaliteta nije sretan jer ne igra sve utakmice, ali situacija je takva kakva jeste. Tek je novembar i nama su potrebni svi igrači, čak i on, iako se osjeća drugačije od ostatka tima”, rekao je Klopp.

“Ostalo je otprilike mjesec i pol dana do početka prelaznog roka i trenutno ne razmišljam o mogućim odlascima mojih igrača. Prije prelaznog roka pred nama je mnogo utakmica i trenutno su mi potrebni svi igrači koje imam na raspolaganju.”

Naravno, još jedna od zanimljivih tema koja je zanimala španjolske novinare je povezanost zvijezde Liverpoola Philippea Coutinha sa prelaskom u Barcelonu.

Klopp je imao kratak odgovor na to pitanje rekavši: “On sto posto ostaje u Liverpoolu.”

[su_oglas]

Liverpool očekuje vrlo težak susret protiv Seville, koja ih je porazila u prošlogodišnjem finalu Europske lige.

Prije 18 mjeseci, Kloppov tim je izgubio rezultatom 3-1 nakon vodstva od 1-0 na poluvremenu utakmice odigranoj u Baselu. Redsi se nisu uspjeli osvetiti za taj poraz u prvoj utakmici grupne faze odigranoj u septembru, ali Klopp smatra kako je sada vrijeme za osvetu.

On je u svojoj trenerskoj karijeri dva puta gostovao na Ramon Sanchez Pizjuanu, sa Mainzom i Borussijom, i oba puta su njegovi klubovi odigrali neriješeno (0-0 i 2-2), te priznaje kako bi volio utišati domaću publiku.

“Bez zrele izvedbe mog tima nemamo nikakvih šansi. Sevilla ima sve što je potrebno, iskusne napadače, dobre veznjake N’Zonzija, Banegu, te Navasa koji je jako brz.”

“Kada se pripremate za utakmicu poput ove pomislite u sebi ‘o Bože, oni su zaista dobri’. Bit će zanimljivo suočiti se s njima večeras. Ovo će biti teško gostovanje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!