NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP KRENUO PO ZVIJEZDU BRAZILA: Već je poslao zvaničnu ponudu od...

JURGEN KLOPP KRENUO PO ZVIJEZDU BRAZILA: Već je poslao zvaničnu ponudu od 62 milijuna funti!

Jurgen Klopp krenuo po zvijezdu Brazila. Već je poslao zvaničnu ponudu od 62 milijuna funti! Liverpool je poslao veliku ponudu za Rominog vratara Alissona, piše Romanista.

Jurgen Klopp krenuo

U izvješću novina iz Rima iz njihovog današnjeg izdanja (16. srpanj, stranice 1, 2, 3) smo primijetili da su napisali da je Liverpool ponudio 61.8 milijuna funti plus bonuse klubu Serije A, kao i ugovor vrijedan 102.000 funti tjedno za Brazilca.

[su_bet365_koeficijenti]

Romanista izvještava da je Alissonov predstavnik Stefano Castagna proslijedio detalje o Liverpoolovoj ponudi u Romu nakon sastanka na terenu za treninge u petak i sada su u dobroj poziciji da ga dovedu ovog ljeta.

Dobar potez za Liverpool?

Liverpoolu je vratar prijeko potreban. Alisson je u elitnoj skupini vratara u svijetu, za koga su klubovi spremni platiti velike novce, jer je sposoban pobijediti utakmice kroz brilijantne obrane i pružanje sigurnosti u svojoj ekipi iza obrane.

[su_bet365_100bonus]

Brazilac, koji je Edersona iz Manchester Cityja zadržao van reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, imao je izvanrednu sezonu u Rimu, u kojem su mnogi tvrdili da je najbolji vratar u Seriji A.

U dobi od 26 godina, također ima potencijal za poboljšavanje i postane još učinkovitniji. On bi zaista bio ogromno pojačanje za Liverpool ovog ljeta.

Ovaj transfer je još uvijek daleko od dogovorenog, s obzirom da ponude nisu prihvaćene ni od Rome ni Alissona, a Chelsea također čeka da vidi što će se dogoditi sa Thibaut Courtoisom, koji želi u Real Madrid. Ohrabrujuće je za Liverpool da su oni na vrhu liste za nejgov potpis, ali oni tu imaju još mnogo posla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!