NaslovnicaVijestiJurgen Klopp momčadi je vratio pobjednički mentalitet

Jurgen Klopp momčadi je vratio pobjednički mentalitet

Branič Liverpoola Dejan Lovren rekao je kako je Jurgen Klopp momčadi vratio pobjednički mentalitet, koji nisu imali do njegovog dolaska.

OIR_resizer

Redsi su upisali treću uzastopnu pobjedu u nedjelju nakon što su kod kuće sa minimalnih 1-0 pobijedili Swanseaju.

Dejan Lovren ustalio se u početnoj postavi Liverpoola pod novim trenerom, koji na njega nema prigovora iako je bio na lošem glasu.

“Bila je to teška utakmica, pogotovo zato što smo morali igrati protiv vjetra”, rekao je Lovren za Liverpoolovu službenu web-stranicu.

“Nije bilo tako lako, no najvažnije je da smo došli do tri boda. Idemo prema vrhu na tablici. Bio je ovo sjajan tjedan za nas – pobjeda protiv Manchester Cityja, Bordeauxa i sada ova.”

“Moramo samo biti strpljivi i nastaviti naporno raditi. Očekivali smo tešku utakmicu protiv suparnika koji je imao problema. Bila je to zaslužena pobjeda.”

“Pokazali smo našu kvalitetu u obrani i naprijed. Najvažnija stvar za nas je da zadržimo pobjednički mentalitet. Radimo dobar posao zajedno i ponosni smo na to.”

Liverpool će u srijedu igrati u četvrtfinalu Capital One Kupa protiv Southamptona.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!