NaslovnicaVijestiJurgen Klopp na zanimljiv način ismijao Arsenal i Arsenea Wengera

Jurgen Klopp na zanimljiv način ismijao Arsenal i Arsenea Wengera

Nakon više od mjesec dana svakodnevnih špekulacija o budućnosti zvijezde Arsenala Alexisa Sancheza, izgleda kako je sada sve gotovo i on će postati novi igrač Manchester Uniteda.

Klopp ismijao Arsenal

Iako je poručio kako želi otići već prošlog ljeta, čileanski reprezentativac je ipak ostao do ovog zimskog prelaznog roka, te je igrao redovno u prvom dijelu sezone u dresu ‘Topnika’. Arsenal za njega neće dobiti nikakav novac, već Henrikha Mkhitaryana, na čije usluge trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho već odavno ne računa.

I, kao da gubitak najboljeg igrača, koji odlazi u redove velikog rivala, već nije dovoljno bolno, to je na zanimljiv način ismijao trener Liverpoola Jurgen Klopp, koji je tako stavio sol na ranu Arseneu Wengeru i navijačima Arsenala. U današnjem intervjuu, njemački stručnjak je rekao kako nijedan igrač Liverpoola ne bi ni pomislio o odlasku u drugi engleski klub usred sezone, sugerirajući kako su njegovi igrači i suviše predani timu.

“Niti jedan igrač Liverpoola neće otići, ne samo zato što ja to kažem, već zbog njihove predanosti klubu”, rekao je Klopp za Goal.

“Nitko ne bi otišao u drugi klub iz Premier lige dok traje sezona. To je nemoguće. Nijedan igrač koji je u klubu neće reći ‘u redu, usred sezone idem tamo ili tamo’. Stvarno ne očekujem takvu situaciju.”

[su_premierleague]

Arsenal se trenutno nalazi na šestom mjestu u Premier ligi sa 42 osvojena boda nakon 24 odigrane utakmice. ‘Topnici’ su jučer u okviru 24. kola na domaćem terenu slavili protiv Crystal Palacea visokim rezultatom 4-1. Golove su postizali Nacho Monreal u šestoj minuti, Alex Iwobi u 10. minuti, Laurent Koscielny u 13. minuti, te Alexandre Lacazette u 22. minuti.

S druge strane, Manchester United je jučer slavio na gostovanju kod Burnleya, a jedini gol na utakmici je postigao Anthony Martial u 54. minuti na asistenciju Romelua Lukakua. Oni se nalaze na drugom mjestu, te za vodećim Manchester Cityjem zaostaju 12 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!