NaslovnicaVijestiJurgen Klopp naljutio zvijezde Liverpoola promjenom koju je uveo na Anfieldu

Jurgen Klopp naljutio zvijezde Liverpoola promjenom koju je uveo na Anfieldu

Jurgen Klopp naljutio zvijezde Liverpoola promjenom koju je uveo na Anfieldu. Jurgen Klopp je navodno razljutio zvijezde Liverpoola pomicanjem treninga kako bi replicirali vrijeme u koje se igraju i utakmice u Premier ligi.

Jurgen Klopp naljutio

Njemački stručnjak je postao omiljeni lik među navijačima Redsa od njegovog dolaska u listopadu.

No, očito je frustrirao svoje igrače prebacivanjem termina treninga na Melwoodu na 16:00h.

Daily Mail kaže da odluka nije dobro pirmljena od strane igrača sa obiteljima posebno.

Tvrdi da su igrači nezadovoljni, jer su imali dužnosti prema svojoj djeci prije treninga i to bi ih ostavljalo umornim i ne baš tako raspoloženim za trening.

[su_sportingbet_euro2016]

Ali, zvaničnih prigovora kod Jurgen Kloppa još uvijek nije bilo.

Liverpool će nešto kasnije danas da se uputi za Njemačku gdje će sutra navečer u 20:05h igrati protiv Borussije Dortmund u četvrt-finalu Europa lige.

Do četvrt-finala su došli preko Manchester Uniteda, kojeg su pobijedili 3-1 ukupnim rezultatom u dvije odigrane utakmice na Anfieldu (2-0) i na Old Traffordu (1-1).

Sada se Jurgen Klopp suočava sa svojim bivšim klubom iz Bundeslige koji je trenutno drugi na tabeli u ligi, gdje zaostaje pet bodova za velikim Bayernom, koji je sinoć pobijedio Benficu minimalnim rezultatom od 1-0.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!