NaslovnicaVijestiJurgen Klopp o utakmici protiv Uniteda i 'problemima' sa Van Gaalom

Jurgen Klopp o utakmici protiv Uniteda i ‘problemima’ sa Van Gaalom

Rivalitet Manchester Uniteda i Liverpoola dug je oko 100 godina, a sutra ćemo prvi put na Anfieldu gledati njihov europski duel. Teška utakmica za oba tima, a već smo pisali o sudiji Carlosu Velascu Carballu. Pun Anfield sigurno će biti veliki vjetar u leđa igračima Liverpoola, a Jurgen Klopp  nije srećan što su izvukli United.

Jurgen Klopp

“Ne vjerujem u neprijatelje u fudbalu, iskreno. Vjerujem u istinske rivale i zato volim ovo”, rekao je strateg Redsa te dodao:

“Apsolutno nemam problema sa Van Gaalom, ali zadnje što želim je da me pobijedi u utakmici poput ove. Utakmica kao ova je majka svih fudbalskih utakmica. United možda jeste u problemima, a mi im želimo stvoriti još veće.”

Njemački menadžer rekao je da se nada da ovo nije njegova najveća utakmica na klupi tima iz Liverpoola.

[su_netbet_bonus]

“I nakon ždrijeba sam rekao da sam sretan što smo izvukli United, ne zato što je biti lako, nego što ovakva utakmica uzbuđuje sve. Svi navijači Liverpoola sigurno su uzbuđeni. Nadam se da ovo nije moja najveća utakmica na klupi Liverpoola, ali je siguno jako važna.”

Prema koeficijentima iz kladionica Liverpool je sutra favorit u ovom velikom derbiju, a ovdje možete pronaći spisak online kladionica.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!