NaslovnicaVijestiJurgen Klopp o zvijezdi Real Madrida: On ne zna igrati obranu!

Jurgen Klopp o zvijezdi Real Madrida: On ne zna igrati obranu!

Još samo tri dana nas dijele od najvažnije i najzanimljivije utakmice u sezoni, a u pitanju je finale Lige prvaka, u kojem će snage odmjeriti Liverpool i Real Madrid.

Klopp kritikovao Marcela

‘Kraljevski’ klub ima priliku upisati ‘hat-trick’ u Ligi prvaka, s obzirom da već treću uzastopnu sezonu igraju u finalu najelitnijeg europskog klupskog takmičenja, dok s druge strane Redsi imaju priliku osvojiti prvu titulu u ovom takmičenju još od 2005. godine i nezaboravne noći u Istanbulu.

I jedni i drugi su puni samopouzdanja pred ovaj susret, a navijači Liverpoola poručili su treneru Jurgenu Kloppu koju slabost Zidaneovog tima treba iskoristiti. U pitanju je Marcelo, koji se smatra jednim od najboljih lijevih bekova na svijetu u ovom trenutku, ali je i poznat po svojim ispadima u defanzivnom dijelu igre.

S tim se slaže i njemački stručnjak, koji je u jučerašnjem intervjuu rekao: “Svi smo toga svjesni, Marcelo je nevjerovatan igrač u ofanzivnom dijelu, ali on ne zna igrati obranu.”

[su_champions_league_final]

Zatim je pohvalio sjajan uspjeh Los Blancosa, koji treći uzastopni put igraju u finalu: “Osvojili su Ligu prvaka dva puta zaredom i ponovo su u finalu. U Bayern Munchenu smatraju kako su bili bolji od njih u dvije utakmice, ali što je zapravo bolje na kraju? Realu su bile potrebne četiri prilike da postigne dva gola, dok je Bayern iz osam prilika postigao jedan gol. Oni su iskusni i nemaju slabosti. Nogomet nije tako jednostavan pa da možemo reći da ako Marcelo ode naprijed i mi ostavimo Salaha u tom prostoru iza njega, da će Salah ići jedan na jedan sa Ramosom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!