NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OBJASNIO: Evo kako će koristiti Fabinha u sljedećoj sezoni

JURGEN KLOPP OBJASNIO: Evo kako će koristiti Fabinha u sljedećoj sezoni

Jurgen Klopp objasnio kako će koristiti Fabinha sljedeće sezone. Liverpool nije gubio vrijeme i već je potpisao svoje prvo pojačanje ovog ljeta zahvaljujući dolasku Fabinha iz Monaca. U priopćenju u ponedjeljak navečer, Redsi su potvrdili da se 24-godišnjak pridružio u ugovoru od 39 milijuna funti, što znači da su preduhitrili brojne suparničke klubove.

JURGEN KLOPP OBJASNIO

Njihovi navijači su zasigurno trebali nešto čemu će se radovati nakon poraza u Ligi prvaka protiv Real Madrida, a ovaj najnoviji transfer ostavit će navijače uvjerene da sljedeću sezonu neće završiti bez trofeja.

Uz Naby Keitu, koji je davno kupljen, postoje i jake veze sa Lyonovim Nabil Fekirom. Francuz je zabio za svoju zemlju u prijateljskoj utakmici u kojoj je Francuska pobijedila Republiku Irsku sa 2-0.

Prva stvar je, međutim, veliki plus za Fabinhov transfer.

[su_bonus]

Po dolasku u Melwood, odmah je govorio o svojim ambicijama na Anfieldu.

“Pokušat ću stvoriti svoju povijest sa ovim nogometnim klubom. Nadam se, na osobnoj razini, da mogu osvojiti naslove sa Liverpoolom”, rekao je za Daily Mail novi igrač Redsa.

Jedan od najboljih atributa veznog igrača je njegova svestranost. On također može igrati kao i desni bek, tako da ne samo da je on potencijalna zamjena za Emre Cana, nego on može popuniti i mjesto na kojem igra i Trenet Alexander-Arnold koji je postao prvi izbor ove sezone.

JURGEN KLOPP OBJASNIO

“Njegova reputacija u svlačionici i njegov stav na treningu je hvaljen od svih koje pitamo”, izjavio je Jurgen Klopp na službenim internetskim stranicama Liverpoola.

“On ima sposobnost i mentalitet da igra na najvišoj razini na brojnim pozicijama. Može igrati 6, 8 i 2. To je cool.”

[su_live_koeficijenti]

“Taktički je vrlo jak i pametan nogometaš. Mislim da on poboljšava našu ekipu i nema toliko igrača o kojima možete reći takve stvari u ovom trenutku, jer kvaliteta koju imamo je već tako visoka.”

“Sviđa mi se što je mlad, ali i iskusan, sa velikim brojem utakmica u svojim nogama. Također, utakmice za Brazil vam govore nešto o njemu.”

Bilo je dvojbi oko Liverpoolovoj dubini momčadi u porazu od Madrida, no Brazilac će biti jedan od rješenja tih problema.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!