NaslovnicaVijestiJurgen Klopp objasnio zašto Liverpool igra bolje bez Philippe Coutinha

Jurgen Klopp objasnio zašto Liverpool igra bolje bez Philippe Coutinha

Odlazak Philippea Coutinha u siječnju prijetio je desetkovanjem sezone Liverpoola. Brazilac je bio u formi svog života, postigavši 12 golova i asistirajući još osam, prije nego što je došao u Barcelonu u ugovoru od 145 milijuna funti.

Jurgen Klopp objasnio

30. prosinca je imao posljednju utakmicu za Redse u pobjedi od 2-1 nad Leicester Cityjem.

U skladu s tim, Mohamed Salah postigao je oba svoja gola u toj utakmici, budući da je Egipćanin zamijenio svog bivšeg igrača kao glavnog igrača kluba.

Djelomično zahvaljujući Salahu, Liverpool još uvijek leti visoko u Premier ligi – te su samo dva boda iza drugoplasiranog Manchester Uniteda – i vjerojatno će uspjeti da se kvalifikuju u četvetfinale Lige prvaka, nakon što su pobijedili Porta u gostima sa 5-0.

[su_bonus]

Međutim, Jurgen Klopp je rekao da Coutinhov odlazak zapravo nije imao veliki negativni utjecaj, nego im je pomogao da promijene neke stvari.

Govoreći za medije pred utakmicu protiv Newcastlea u subotu navečer, menadžer je objasnio kako se osjeća da su njegovi igrači manje predvidljivi.

“Phil Coutinho je bio vrlo dominantan igrač u našoj igir, a kad nismo bili u najboljoj formi, uvijek nam je bila dobra ideja da mu dadnemo loptu, možda je imao ideju”, rekao je Klopp za Liverpool Echo.

[su_premierleague]

“Ali, uvijek je bilo jasno kada Phil nije igrao, morali smo drugačije obavljati posao, staviti odgovornost na druga ramena i širiti je među igračima.”

“Nikada ne možete biti sigurni da će raditi, ali sada je to prije nekoliko tjedana i vrlo sam sretan reakcijom mojih dječaka, pojačali su se. To nas čini manje predvidljivom ekipom na terenu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!