NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OTKRIO: Evo kako planira zaustaviti Neymara na sutrašnjoj utakmici!

JURGEN KLOPP OTKRIO: Evo kako planira zaustaviti Neymara na sutrašnjoj utakmici!

Pred Liverpoolom je jako težak raspored u narednih mjesec dana. Naime, ‘Redsi’ će sutra u prvom kolu grupne faze Lige prvaka igrati protiv Paris Saint-Germaina, nakon čega ih očekuju susreti protiv Southamptona, Chelseaja, Napolija, te Manchester Cityja.

Klopp otkrio plan za Neymara

Naravno, trenutno su fokusirani na utakmicu protiv ‘Parižana’, a Jurgen Klopp je otkrio kako planira zaustaviti njihovu najveću zvijezdu Neymara.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Obje ekipe su sjajno krenule u novu sezonu, imaju stopostotan učinak u svojim prvenstvima, te nema sumnje nas očekuje spektakl. Ipak, ovo će i jednima i drugima biti najveći test do sada u sezoni, a Klopp je svjestan kako će morati zaustaviti Brazilca ukoliko želi pobjedu.

Na pitanje novinara o navodnim simuliranjima Neymara u posljednje vrijeme, njemački stručnjak je odgovorio: “Gledao sam nekoliko utakmica na Svjetskom prvenstvu na kojima je izgledalo kao da preuveličava stvar. To je sasvim normalna reakcija, jer ga protivnici stvarno žele zaustaviti na sve načine, to je istina. Mora se zaštititi, svjestan je da ako protivnik dobije žuti karton da će biti pažljiviji nakon toga. Međutim, mi nećemo ići oštro na njega sutra, želimo igrati nogomet, želimo osvajati lopte, nećemo koristiti takve stvari.”

Zatim je dodao: “Pokušat ćemo zaustaviti dotok lopte do njega, to je veliki zadatak za nas. Ne znam je li moguće neutralisati njegov kvalitet na terenu, uvjeren sam da to nije lako. On je izvanredan igrač, nije bio u potpunosti spreman na Svjetskom prvenstvu. Mislim da nije tip igrača koji želi glumiti, jer ako to radite ne možete igrati na način na koji on igra. Odmoren je prošlog vikenda, tako da će biti sto posto svjež. Vidjet ćemo ga u najboljem izdanju i moramo se nositi s tim.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!