NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkrio kolike su šanse za dolazak zvijezde Borussije Dortmund Christiana...

Jurgen Klopp otkrio kolike su šanse za dolazak zvijezde Borussije Dortmund Christiana Pulišića u Liverpool!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp danas je dao zanimljiv intervju u kojem je otkrio kolike su šanse da zvijezda Borussije Dortmund i reprezentativac SAD-a Christian Pulišić karijeru nastavit na Anfieldu.

Klopp negirao dolazak Pulišića

‘Redsi’ su se u nekoliko navrata od dolaska Kloppa u klub povezivali sa dovođenjem 19-godišnjaka, koji je u Borussiju stigao početkom 2015. godine, u vrijeme dok je njemački stručnjak još uvijek bio na Signal Iduna Parku.

[su_bet365_100bonus]

Liverpool je ovog ljeta već potrošio čak 180 miliona eura na dovođenje Nabyja Keite, Fabinha, Xherdana Shaqirija, te Alissona Beckera, ali većinu tog novca su dobili od prodaje Philippea Coutinha početkom godine Barceloni za oko 150 miliona eura. I dok još uvijek nije odustao od dovođenja zvijezde Lyona Nabila Fekira, Klopp priznaje kako je teško očekivati da će na Anfield doći Pulišić. On je rekao: “Volim Pulišića, ali on ima ugovor sa Borussijom Dortmund, zar ne? To je prvi problem. Znam da ga mnogi jako cijene. Ukolko želi igrati u Engleskoj jednog dana, imat će priliku za to, ali sada je u jako dobrom klubu.”

Igrači Liverpoola su jučer otputovali u Sjedinjene Američke Države gdje će započeti pripreme za novu sezonu, a večeras u 22h sata po srednjoeuropskom vremenu će igrati prijateljsku utakmicu upravo protiv Borussije Dortmund, koja je u petak slavila protiv Manchester Cityja rezultatom 1-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!