NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OTKRIVA: Zašto je Sadio Mane mnogo bolji nego prošle sezone?

JURGEN KLOPP OTKRIVA: Zašto je Sadio Mane mnogo bolji nego prošle sezone?

Jurgen Klopp otkriva. Evo zašto je zvijezda Liverpoola Sadio Mane mnogo bolji igrač nego prošle sezone za klub sa Anfielda. Sadio Mane i Liverpool su ovu sezonu započeli nevjerojatno, pobijedivši obje utakmice u prva dva kola ove sezone.

Jurgen Klopp otkriva

Liverpool nije primio gol 180 minuta protiv West Hama i Crystal Palacea, pobijedivši ekipu iz Londona sa 4-0, a zatim Palacea sa 2-0.

Takvi će rezultati očito imati nekoliko odličnih nastupa igrača Redsa, ali Sadio Mane je jedan od najboljih.

Mane je postigao dva gola u prvoj utakmici ove sezone protiv West Hama i dodao još jedan na Selhurt Parku nakon što je pretrčao pola terena, prešao vratara i presudio pobjednika.

Tri gola iz prve dvije utakmcie su savršen start za Manea sa novim dresom sa brojem 10 i on izgleda kao da još bolje igra nego prošle sezone.

Prema Jurgen Kloppu postoji jasan razlog zašto bi to mogao biti slučaj.

“Sadio je prošle godine započeo prilično dobro”, izjavio je Klopp za službenu stranicu kluba. “Bio je fantastičan, a onda je došla utakmica protiv Cityja i nesretna situacija (nakon što je dobio crveni). To nije bilo dobro – mislim da je imao i malu ozljedu tada.”

“Sada je mnogo sigurniji da je to njegova razina, a ponekad se i sami igrači iznenade. ‘Wow, stvarno? Toliko sam dobar?’ Svi moramo pokazati ono što najbolje znamo i moramo se naviknuti na to.”

Klopp je također odvojio vrijeme da pohvali Manea zbog svog posla, naglašavajući koliko je vrijedan u Liverpoolovoj ‘vrlo čudnoj’ formaciji.

“Sadio je vrlo dosljedan igrač za nas – njegova je stopa sjajna”, rekao je Klopp. “Imamo vrlo čudnu 4-5-1 formaciju sa Sadiom kao veznjakom, Firminom kao veznjakom i manje više Mohamed Salahom kao napadačem, iako on igra u malo drugačijoj poziciji.”

“Mi govorimo o obrambenoj radnoj stopi koju su postavili i to je stvarno važno.”

Liverpool se suočava sa Brightonom u subotu navečer i cijela momčad sa Maneom će se nadati da će nastaviti brilijantan napredak ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!