Jurgen Klopp poslao poruku za sve navijače Liverpoola

Jurgen Klopp poslao poruku za sve navijače Liverpoola. Jurgen Klopp, kako se čini savršeno se uklapa za Liverpool. Stravstveni njemački stručnja je obožavan od strane navijača otkako je ušao kroz vrata na Anfieldu u listopadu prošle godine.

Jurgen Klopp poslao

Dakle, da bi pokazali svoju zahvalanost svom menadžeru, navijači često pjevaju ime bivšeg čovjeka iz Borussije Dortmund. Ništa loše u tome, zar ne?

Sada, vi mislite da će Klopp možda cijeniti to što njegovo ime odjekuje oko Anfielda tijekom utakmice. Međutim, ako ste to mislili, jako se pogriješili.

Tijekom Liverpoolove pobjede (4-1) nad Leicesterom, moglo se čuti kako mnogi navijači Liverpoola skandiraju ‘Jurgen Klopp la la la’, u čast njihovom menadžeru. Klopp je nakon toga reagirao na to pjevanji navijača, pokazujući na svoj sat.

Što je to značilo?

U svojoj konferenciji za novinare poslije utakmice, Klopp je vrlo jasno rekao što misli o uzvikivanju njegovog imena za vrijeme utakmice.

Euro Soccer BONUS

“Moram reći, jer ne znam koliko još mogu reći, ne pjevajte moje ime dok se rezultat utakmice još uvijek nije odlučio!”, rekao je Klopp.

“Odmah kada je počelo pjevanje ‘Jurgen Klopp la la la’ bili su na Simon Mignoletu.”

“To je kao da slavite penal prije nego što je postignut.”

“Ja se ne igram! To je lijepo, ja volim sve igrače, ali molim vas nemojte pjevati moje ime prije nego što je rezultat odlučen.”

“Bilo je isto tako i protiv Arsenala. To je lijepo, ali nije potrebno. Bilo bi jako lijepo ako bi mogli zaustaviti to pjevanje, molim.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)