NaslovnicaVijestiJurgen Klopp poslao poruku za sve navijače Liverpoola

Jurgen Klopp poslao poruku za sve navijače Liverpoola

Jurgen Klopp poslao poruku za sve navijače Liverpoola. Jurgen Klopp, kako se čini savršeno se uklapa za Liverpool. Stravstveni njemački stručnja je obožavan od strane navijača otkako je ušao kroz vrata na Anfieldu u listopadu prošle godine.

Jurgen Klopp poslao

Dakle, da bi pokazali svoju zahvalanost svom menadžeru, navijači često pjevaju ime bivšeg čovjeka iz Borussije Dortmund. Ništa loše u tome, zar ne?

Sada, vi mislite da će Klopp možda cijeniti to što njegovo ime odjekuje oko Anfielda tijekom utakmice. Međutim, ako ste to mislili, jako se pogriješili.

Tijekom Liverpoolove pobjede (4-1) nad Leicesterom, moglo se čuti kako mnogi navijači Liverpoola skandiraju ‘Jurgen Klopp la la la’, u čast njihovom menadžeru. Klopp je nakon toga reagirao na to pjevanji navijača, pokazujući na svoj sat.

Što je to značilo?

U svojoj konferenciji za novinare poslije utakmice, Klopp je vrlo jasno rekao što misli o uzvikivanju njegovog imena za vrijeme utakmice.

[su_euro_soccer_bonus]

“Moram reći, jer ne znam koliko još mogu reći, ne pjevajte moje ime dok se rezultat utakmice još uvijek nije odlučio!”, rekao je Klopp.

“Odmah kada je počelo pjevanje ‘Jurgen Klopp la la la’ bili su na Simon Mignoletu.”

“To je kao da slavite penal prije nego što je postignut.”

“Ja se ne igram! To je lijepo, ja volim sve igrače, ali molim vas nemojte pjevati moje ime prije nego što je rezultat odlučen.”

“Bilo je isto tako i protiv Arsenala. To je lijepo, ali nije potrebno. Bilo bi jako lijepo ako bi mogli zaustaviti to pjevanje, molim.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!