NaslovnicaVijestiJurgen Klopp povukao veze: Liverpool dovodi novo pojačanje

Jurgen Klopp povukao veze: Liverpool dovodi novo pojačanje

Jurgen Klopp povukao veze, Liverpool dovodi rješenje za odbranu. Neven Subotić bi se mogao ponovo ujediniti sa Jurgen Kloppom u Liverpoolu, pišu izvještaji iz Engleske. Reprezentativac Srbije je bio povezan sa prelaskom na Anfield u posljednjih nekoliko tjedana zbog vrlo male minutaže u Dortmundu ove sezone.

Jurgen Klopp povukao veze

On je odigrao samo četiri utakmice za njemački klub ove sezone, od kojih su samo dva u Bundesligi, a vjeruje se da sve više i više raste nervoza sa novim trenerom Thomas Tuchelom.

Međutim, Jurgen Klopp ima odličan odnos sa 27-godišnjakom, koji je sa njim radio u Mainzu i Dormundu, a sada bi mogao čak da ga dovede i na posudbu.

Mirror tvrdi da su razgovori već počeli i da se od Kloppa očekuje da dovede ovog ‘iskusnog braniča’ kako bi se poboljšali i riješili probleme u odbrani.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Govoreći nakon Liverpoolovog Capital One Kupa i pobjede nad Stokeom, Klopp je rekao:

“U ovoj sitauciji bez spremnog štopera, možemo reći da ćemo se aktivirati i dovesti jednog koji bi nam pomogao.”

“Te povrede su veliki propust za nas. Ne znam koliko je ozbiljno, morat ćemo sačekati da vidimo.”

U međuvremenu, Tiago Ilorijeva posudba od 12 mjeseci je poništena i on se vraća iz Aston Ville, a mogao bi da zaigra i u sutrašnjoj utakmici protiv Exetera.

Ali, osim toga Liverpool i dalje želi iskusni dodatak u svojoj odbrani i također su navodno zainteresovani za Interovog Andreu Ranocchiu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!