NaslovnicaVijestiJurgen Klopp pronašao idealnu zamjenu za Coutinha: Veznjak svjetske klase stiže na...

Jurgen Klopp pronašao idealnu zamjenu za Coutinha: Veznjak svjetske klase stiže na ljeto

Jurgen Klopp pronašao idealnu zamjenu za Coutinha. Veznjak svjetske klase stiže na ljeto. Liverpool bi trebao da potpiše PSG-ovog veznjaka Marco Verrattija kao zamjenu za Philippe Coutinha, prema Christian Pusowu.

Jurgen Klopp pronašao

Liverpool bi trebao potpisati igrača svjetske klase, Marco Verrattija kako bi zamijenili Philippe Coutinha, izjavio je bivši izvršni direktor kluba Christian Pulsow.

Redsi su dobili 145 milijuna funti od prodaje Philippe Coutinha španjolskim divovima tijekom vikenda.

Liverpool sada ima dobar transfer budžet za ljetni prijelazni rok, ukoliko bi Redsi odlučili da pojačaju svoju momčad.

[su_live_koeficijenti]

Coutinhov odlazak je ostavio golemu prazninu u ekipu Jurgen Kloppa, što je ostavilo Liverpoola sa manjkom opcija u veznom redu.

Redsi su već doveli pojačanje od 75 milijuna funti iz Southamptona, braniča Virgil van Dijka na početku siječnja i on je sigurno poboljšao obranu, no on nije dovoljan kaže Klopp.

Verratti je osvojio četiri naslova Ligue 1, tri naslova Kupa Francuske i Kupa lige četiri puta tijekom šest sezona sa francuskim divovima.

Bivši glavni izvršni direktor Liverpoola Pulsow predložio je da bi Verratti bio odličan dodatak timu nakon što je Coutinho otišao.

“Idi i kupi Marco Verrattija od PSG-a”, rekao je Pulsow za Sky Sports, obraćajući se Jurgen Kloppu.

“Tko je osvojio ligu u posljednje dvije godine? Leicester i Chelsea. Ko je bio zajednički faktor te dvije ekipe? N’Golo Kante.

[su_no1forfootball]

“Da li bi on učinio Liverpool boljim? Neosporno. On je igrač svjetske klase, samo mislim da Liverpool mora ciljati visoko. Oni moraju dovesti Verrattija.”

Liverpool je završio na četvrtom mjestu na tabeli Premier lige i tako osigurao povratak u Ligu prvaka po prvi put u dvije sezone.

Redsi su pobijedili Porta sa 5-0 u gostima u osmini finala Lige prvaka i time su vjerojatno osigurali prolaz u daljnju fazu natjecanja, jer sljedeću utakmicu igraju kod kuće i teško da će Porto moći da uradi bilo što na Anfieldu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!