NaslovnicaVijestiTOTTENHAM PRONAŠAO ZAMJENU ZA ERIKSENA: Ovo pojačanje će ih koštati 60 milijuna...

TOTTENHAM PRONAŠAO ZAMJENU ZA ERIKSENA: Ovo pojačanje će ih koštati 60 milijuna funti!

Tottenham Hotspur navodno prati zvijezdu Leicester Cityja Jamesa Maddisona kao zamjenu za Christian Eriksena.

Trenutni ugovor dansakog internacionalaca sa klubom ističe ovog ljeta, a on još uvijek nije potpisao novi. Spursi smatraju da je Maddison savršena zamjena za Eriksena prema pisanju Daily Stara.

Napadački veznjak Leicester Cityja jedan je od najboljih talenata u Premier ligi i sastavni je igrač Lisica otkako im se pridružio iz Norwicha prošlog ljeta. Do sada je Maddison postigao devet golova, dok je pružio isto toliko asistencija u 45 utakmica na svim natjecanjima.

Ove je sezone 22-godišnjak bio u sjajnoj formi za ekipu Brendan Rodgersa, postigavši i asistirajući dva gola u sedam utakmica na svim natjecanjima. Tottenham nije jedini koji je zainteresiran za potpisivanje Maddisona, jer i Manchester United želi zvijezdu vrijednu 60 milijuna funti, piše Daily Star.

NAJAVA VIKENDA: Veliki derbi u Seriji A obilježava ovaj vikend!

22-godišnjak je ove sezone u odličnoj formi za Leicester City i nema sumnje da će se veliki klubovi zanimati za njegovo potpisivanje.

Maddison bi sigurno mogao biti dobro pojačanje ekipiu Mauricija Pochettina, koji će vjerojatno izgubiti Eriksena. Međutim, Lisice će se sigurno potruditi da zadrže jednog od svojih najboljih igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!