NaslovnicaVijestiJurgen Klopp spreman dovesti zamjenu za Coutinha, ali postoji jedan problem

Jurgen Klopp spreman dovesti zamjenu za Coutinha, ali postoji jedan problem

Sa Naby Keitom koji još uvijek neće doći u Liverpool, Jurgen Klopp je spreman dovesti zamjenu za Philippe Coutinha, ako zamjena postane dostupna i pod uslovom da je pronađe, jer Nijemac još uvijek nema nikog posebnog na umu.

Jurgen Klopp spreman

Navijači su gledali nevjerojatan spektakl u kojem je Liverpool nanio prvi poraz Manchester Cityju (4-3) na Anfieldu u nedelju i pitat će se zašto je stvarno potrebna zamjena za Coutinha. Roberto Firmino, Mohamed Salah, Alex Oxlade-Chamberlain i Sadio Mane su pronašli mrežu na spektakularan način.

Ipak, sa pet i pol mjeseci preostalih u ovoj sezoni, ozljede će sigurno doći, a kada se to dogodi, Jurgen Klopp će morati da se obrati Dominik Solankeu i tu će odmah nastati problemi.

Iz tog razloga, presudno je da Klopp potpiše prikladnu zamjenu prije nego što se zimski prijelazni rok zatvori i prema izvješćima, spreman je iskoristiti priliku da potpiše svog igrača.

[su_no1forfootball]

Naby Keita neće se pridružiti Redsima ovog mjeseca nakon što je RB Leipzig napravio izjavu kojom su zaustavili sve špekulacije oko njegovog ranog odlaska u Liverpool, no pridružit će im se tek na ljeto.

Paul Joyce piše za Times: “Jurgen Klopp nema alternativnu metu koja je dostupna, ali Liverpool je spreman reagirati tijekom ostatka prijelaznog roka ako se nešto promjeni.

Thomas Lemar je bio povezan sa Redsima, ali Jurgen ne želi platiti 90 milijuna funti koje Monaco traži za njega i čekat će do ljeta kako bi pregovarali o boljoj cijeni. Klopp također nije zainteresiran za Riyada Mahreza, dok Redsi idu toliko daleko da su ustvari kontaktirali Leicester samo da bi im rekli da neće poslati ponudu.

[su_live_koeficijenti]

Slično tome, Liverpool nema interesa u Alexis Sancheza i izgleda da je on već prešao u Manchester United, samo je pitanje vremena kada će to biti i zvanično.

Paul Joyce piše da Klopp vjeruje njegovom trenutnom rusteru i da bi bio vrlo sretan da ostatak sezone provede sa ovim igračima i kao što smo vidjeli protiv Manchester Cityja, u ovoj ekipu bez Coutinha ima zaista dosta kvalitete.

Ako igrač postane dostupan Kloppu i bude odgovarao njegovom projektu kojeg gradi u Liverpoolu, Klopp neće oklijevati da ga dovede.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!