NaslovnicaVijestiJurgen Klopp sretan jer Steven Gerrard ponovo trenira sa Liverpoolom

Jurgen Klopp sretan jer Steven Gerrard ponovo trenira sa Liverpoolom

Prema mišljenju trenera Liverpoola, Jurgena Kloppa, prisustvo Stevena Gerrarda na treninzima svog bivšeg kluba će poboljšati moral svih igrača.

gerrard klopp

35-godišnji veznjak Los Angeles Galaxyja u ponedjeljak se vratio u poznato okruženje u Melwoodu kako bi trenirao sa bivšim klubom, te održao fizičku kondiciju dok traje pauza u MLS ligi.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Klopp je već naglasio da Gerrard neće nastupiti za prvi tim, ali vjeruje da će njegovo prisustvo itekako utjecati na sve igrače. Upitan o svemu, Nijemac je kroz smijeh izjavio: “Neće igrati protiv Southamptona, ali je u odličnoj formi.”

“Kao što sam rekao timu prije treninga, dok je on s nama u svlačionici, sve je normalno. Ovako uvijek treba biti. Jednoj takvoj legendi kao što je Gerrard, vrata u Liverpoolu bi trebala uvijek biti otvorena.”

“On je bio važan igrač Liverpoola tokom proteklih godina, a i sada je na treningu veoma važan. Svima sam vidio osmijeh na licu kada su ugledali Steviea. Lijep je osjećaj trenirati sa njim.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!