NaslovnicaVijestiJurgen Klopp u Liverpool dovodi Nurija Sahina!

Jurgen Klopp u Liverpool dovodi Nurija Sahina!

Prema pisanju medija s otoka, prvo pojačanje Liverpoola pod vodstvom novog trenera trebao bi biti nogometaš Borussije Dortmund i reprezentativac Turske, Nuri Sahin.

klopp sahin

Novi trener Liverpoola bacio je oko na svog bivšeg igrača iz vremena dok je vodio Borussiju Dortmund, Nurija Sahina. Sahin je već prije dvije sezone igrao na posudbi u Liverpoolu, ali nije se nimalo proslavio. Ta posudba je trebala trajati cijelu sezonu, ali tada su reagovali iz Real Madrida i skratili posudbu u januaru 2013. godine, nakon čega je 27-godišnjak otišao na ovu posudbu u Borussiju.


Klopp je izjavio da je krivac za Sahinov neuspjeh na Anfieldu isključivo njegov prethodnik Brendan Rodgers.

“Igrao je na pogrešnom poziciji. Ukoliko se broj 8 ili 6, nemoguće je da igrate na poziciji 9-ke ili 10-ke. Za neke igrače je naravno moguće, i Nuri Sahin je brilijantan igrač za određenu poziciju, i ne znam zašto mu je Rodgers to učinio.”

Ostaje nam da vidimo hoće li doći do transfera i ponovnog udruženja Kloppa i Sahina, ovaj put u Liverpoolu.

[touchcarousel id=’2′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!