NaslovnicaVijestiMANCHESTER CITY KUPUJE U LIVERPOOLU: Nakon Sterlinga - Guardiola pokušava dovesti jednog...

MANCHESTER CITY KUPUJE U LIVERPOOLU: Nakon Sterlinga – Guardiola pokušava dovesti jednog od najboljih igrača na svijetu!

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola želi da njegov klub dovede Liverpoolovog desnog beka Trent Alexander-Arnolda.

MANCHESTER CITY KUPUJE

Branič Redsa je jedan od najboljih mladih igrača na svijetu i izgleda idealan za Guardiolin stil igre u Cityju, dok bi bilo razumljivo i primamljivo za valdajuće prvake da oslabe svog rivala iz Premier lige.

Liverpool trenutno sjedi na vrhu tabele nakon vrhunskog početka sezone, a Alexander-Arnold se još jednom pokazao kao jedan od najvažnijih igrača Jurgen Kloppa.

Ipak, City bi ga mogao proganjati dok Guardiola gura klub da pokrene ponudu od oko 100 milijuna eura za engleskog internacionalca.

To nam piše Don Balon, koji je u prošlosti povezivao Alexandra-Arnolda sa Barcelonom.

Španjolski list tvrdi da je Guardiola opsjednut ovim pojačanjem, ali sigurni smo da će Liverpool učinti sve što je u njihovoj moći kako bi zadržali tako važnog igrača.

Međutim, Liverpol je već u mladosti izgubio Raheema Sterlinga od Cityja, unatoč tome što je postao ključni igrač za vrijeme njegova boravka na Anfieldu.

Stvari su se od tada promijenile, pa možemo zamisliti da bi divovi sa Anfielda sada mogli mnogo lakše uvjeriti igrača poput Alexandra-Arnolda da ostane i ispuni svoje ambicije sa Liverpoolom.

21-godišnjak je prošle sezone s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka i sada bi mogao na ovja način postati osvajač titule Premier lige.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!