NaslovnicaVijestiJurgen Klopp želi zvijezdu Lazija, ali on samo želi transfer u Manchester...

Jurgen Klopp želi zvijezdu Lazija, ali on samo želi transfer u Manchester United

Jurgen Klopp želi zvijezdu Lazija, ali on samo želi transfer u Manchester United. Jedan branič Serije A preferira prelazak u Manchester United umjesto Liverpoola ovog ljeta, navodi se u izvješćima koja dolaze sa otoka. Zvijezda Lazija, Stefan de Vrij će ovog ljeta biti slobodan da napusti svoj klub, objavio je sportski direktor Igli Tare.

Jurgen Klopp želi

Klub iz Serije A povukao je svoju ponudu koju su dali De Vriju, nakon što je on odugovlačio potpisivanje produžetka ugovora i sada će biti dostupan u besplatnom transferu 1. srpnja.

“Kasnije ćemo objasniti naše razloga”, rekao je Tare za Mediaset. “Postoji ograničenje i to je prekršeno i sada je postalo pitanje ispravnosti.”

“On je uvijek bio izuzetan profesionalac i mnogo toga je dao za Lazio, a Lazio je također dao mnogo toga njemu, ali na kraju sezone, naši putevi će biti podijeljeni. Povlačimo ponudu koju smo mu poslali.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ne postoji ništa zlo u ovome – zahvaljujemo Stefanu za ono što je dao za naš klub, ali za sada nećemo objasniti razloge ovog razdvajanja.”

“Moramo gledati naprijed. Puno smo napredovali u posljednje vrijeme i nastavit ćemo napredovati. Jedina sigurnost je da nikada neće biti manjka nogometaša i moramo biti dobri u pronalaženju novih.”

Sada Mirror tvrdi da će Nizozemac radije preseliti na Old Trafford nego na Anfield, jer su povezali Liverpoola i Evertona sa ovim braničem.

[su_no1forfootball]

Inter je također imenovan kao klub koji želi da potpiše 26-godišnjaka, dok su Atletico Madrid i Chelsea spomenuti kada je riječ o 35 milijuna funti ocijenjenog Nizozemca.

Stefan je svoju karijeru započeo u lokalnom klubu VV Spirit, a profesionalno je debitovao u Feyenoordu u svojoj 17-oj godini. Proveo je pet sezona u Eredivisiji, gdje je par puta bio i kapetan, prije nego što se pridružio Laziju 2014. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!