NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Želim da me on naslijedi na klupi Liverpoola!

Jurgen Klopp: Želim da me on naslijedi na klupi Liverpoola!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je da bi volio da njegov nasljednik na Anfieldu bude legendarni Steven Gerrard.

Klopp želi da ga Gerrard naslijedi u Liverpoolu

Gerrard se vratio u klub nakon odlaska u mirovinu ranije ove sezone, te je trenutno jedan od trenera u klupskoj akademiji. Bivši kapiten će od početka sljedeće sezone preuzeti kontrolu u18 tima Liverpoola.

Ugovor Jurgena Kloppa ističe 2022. godine, a bivši trener Borussije Dortmund želi pomoći Gerrardu na njegovom trenerskom putu koliko god može.

U izjavi za Times, njemački stručnjak je rekao: “Savršeno je što možemo uključiti Stevena u klub. On je fantastičan, jedan od najboljih svjetskih igrača svih vremena.”

“Rekao sam mu da kada odem, ili me klub otpusti, volio bih da me on naslijedi. Učinit ću sve što mogu kako bih mu pomogao u trenerskoj karijeri.”

“Gerrard je toliko toga dao klubu i sada mu moramo pružiti najbolje trenersko obrazovanje, i nadam se da će taj posao raditi do kraja života.”

Liverpool je kolo prije kraja sezone na četvrtom mjestu u Premier ligi sa 73 osvojena boda, na korak od Lige prvaka, za koju se također bori i petoplasirani Arsenal koji ima bod manje.

U posljednjem kolu, koje je na rasporedu u nedjelju, “Redsi” će ugostiti Middlesbrough, dok će “Topnici” ugostiti Everton.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!