NaslovnicaVijestiJustin Kluivert dobio savjet od oca: "Bolje je da ide tamo, nego...

Justin Kluivert dobio savjet od oca: “Bolje je da ide tamo, nego u United.”

Sin legendarnog Patricka Kluiverta, bivšeg igrača Ajaxa, Milana i Barcelone za medije je rekao u kojem bi klubu radije vidio sina. Njegov sin Justin Kluivert danas ima 18 godina i igra u redovima Ajaxa iz Amsterdama, a za njega je već ozbiljno zainteresiran Mourinho i njegov Manchester United.

Justin Kluivert ima tek 18 godina i već je standardni prvotimac Ajaxa, ove je sezone u bijelo-crvenom dresu postigao 8 golova u 4 asistencije. Ajaxova škola nogometa vraća se na stare staze slave i ponovno izbacuje sjajnu generaciju mladih igrača, a jedan od njih upravo je i Justin Kluivert, sin legendarnog napadača Patricka Kluiverta. Justin Kluivert već je pozvan u reprezentaciju Nizozemske, reprezentaciju koju čeka ozbiljna smjena generacije nakon što se nisu kvalificirali na Euro2016, a ni sada na Svjetsko nogometno prvesntvo u Rusiji.

[su_cashout]

“Jako sam ponasan na svog sina” – počinje Patrick Kluivert.

“Justin je dobar u Ajaxu. On je standardni prvotimac sa samo 18 godina i ukoliko nastavi pružati ovakve partije u dužem periodu, mogao bi biti sjajan nogometaš. Ja bih najviše volio da Justin završi u Barceloni, ali u nogometu se svašta može dogoditi. On je odrastao i može sam donositi odluke. Rekao je da mu je san igrati za Barcu, ali vidjet ćemo što mu donosi budućnost” – otac se nada kako bi Justin mogao njegovim koracima, ali Unitedov interes je ozbiljan i on ne isključuje mogućnost da Justin zaigra u Engleskoj.

[su_live_koeficijenti]

Nakon pitanja o njegovom sinu Justinu, Patricka Kluiverta su priupitali i o šansama Barcelone u ovosezonskoj Ligi prvaka.

“Ove sezone u Ligi prvaka ima jako puno klubovi koji mogu osvojiti to natjecanje. Nije lako doći do četvrtfinala, to je jako bitno i Barcelona je sada tu, to je najbitnije. Barca igra sjajan nogomet u prvesntvu, a sada u četvrtfinalu Lige prvaka igra protiv Rome. Ne mogu reći tko će osvojiti Ligu prvaka, puno je tu dobrih ekipa poput Manchester Cityja i Bayerna, ali Barcelona je jedan od favorita svakako. Igraju dobro i pobjeđuju velike utakmice, to je dobro.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!