NaslovnicaVijesti"Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača"

“Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača”

Generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta priznao je kako bi prvak Serije A mogao imati velikih problema u zadržavanju Alvara Morate i Juana Cuardada u klubu, te je dodao da su spremni poslati ponudu za Edinsona Cavanija.

Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača

Morata je stigao u Juventus iz Real Madrida prije dvije godine, ali tim sa Santiago Bernabeuaa ima mogućnost otkupiti ugovor 23-godišnjaka .Cuardado, u međuvremenu, je na posudbi u timu iz Torina do kraja sezone, te će se ovog ljeta vratiti u Chelsea ukoliko “Stara dama” ne otkupi njegov ugovor.

“Želimo ojačati tim u predstojećem transfer roku, iako razumijemo da to neće biti lak zadatak jer je tim već na vrlo visokoj razini”, izjavio je Marotta za Sky Sport.

“Nismo imali puno problema u Seriji A, ali stvari su teže u Europi. Igrači koje imamo su već dosta kvalitetni i neće biti lako pronaći igrače koji su još kvalitetniji. Cavani bi nam mogao pomoći, ali on je igrač Paris Saint Germaina i ne znamo što će se dogoditi s njim. Spremni smo poslati ponudu za njega ukoliko se ukaže prilika.”

“Zadržati Moratu u klubu će biti vrlo teško. Kao zamjena bi mogao doći Domenico Berardi iz Sassuola. No, naš glavni cilj je zadržati Alvara Moratu. Bit će to kompliciran posao koji nije u našim vlastitim rukama. Alvaro je sretan ovdje, osjeća se kao kod kuće u Juventusu.”

“Još nismo održali razgovore sa Chelseajem vezane za Cuadrada, ali to će također biti kompliciran posao, kao i sa Moratom. Juan je važan za nas, ali on je samo posuđen igrač iz Chelseaja. Chelsea je dobro opskrbljen na njegovoj poziciji, tako da ćemo se pokušati nagoditi s njima. Juventus bi mogao izgubiti dva važna igrača, ali potrudit ćemo se da se to ne desi.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!