NaslovnicaVijestiJuventus dovodi još jedno pojačanje: Plaćaju 40 milijuna funti za krilnog igrača

Juventus dovodi još jedno pojačanje: Plaćaju 40 milijuna funti za krilnog igrača

Juventus dovodi još jedno pojačanje. Plaćaju 40 milijuna funti za krilnog igrača. Juventus je blizu završetka velikog ljetnog transfera. Max Allegri je u posljednjih nekoliko godina bio dominantna sila u talijanskom nogometu i u ponedjeljak je odlučio da ojača svoju momčad.

Juventus dovodi

Stara dama je osvojila talijansku ligu u proteklih šest sezona, a natjecanje nije baš postalo teže kako je vrijeme odmicalo, ali Allegri je odgovorio potpisivanjem Douglasa Coste, Rodriga Bentancura i Mattia De Sciglia dok su Medhi Benatia i Juan Cuadrado potpisali za stalno.

Ipak, vice-prvaci Lige prvaka očito su još uvijek osjećali kako im je potrebna još jedna opcija u napadu koja bi trebala biti dodana u timu i izgleda da će najaviti potpisivanje Federica Bernadeschija u ponedjeljak, piše Calcio Mercato.

23-godišnjakov ugovor sa Juventusom bi trebao biti 4 milijuna eura godišnje, a Bernardeschi želi napustiti Firencu nakon što je upoznat sa Bianconerijevim interesom.

La Viole su spremne prihvatiti ponudu za talijanskog igrača, ali također žele 10 milijuna u bonusima uključene u ugovor.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Bernardeschi je napravio 41 nastup za Fiorentinu u posljednjem terminu, postižući 13 golova. Njegov uspon je došao do izražaja tijekom protekle godine i to mu je zaradilo devet utakmica za reprezentaciju, pri čemu je njegov prvi gol za Azzurre došao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u pobjedi (5-0) nad Lihtenštajnom.

Prema izvješćima u Italiji, Jose Mourinho i Manchester United su pokušali napraviti još jedan “Romelu Lukaku” potez tako što bi i ovog igrača ukrali Juventusu pred nosom, ali nije im uspjelo.

Manchester City i Barcelona su također povezani sa ovim igračem. Ovo će biti još jedno veliko pojačanje za Juventus.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!