NaslovnicaVijestiJuventus dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu

Juventus dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu

Juventus dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu. Talijanski giganti su napravili šokantan prvi korak ka dovođenju zvijezde Arsenala Jack Wilshera. 26-godišnji engleski reprezentativac se vratio i ponovo igra za Topnike, a ugovorom je vezan do kraja ljeta, dok je također slobodan da razgovara sa drugim klubovima.

Juventus dovodi zvijezdu

To je izazvalo interes Juventusa i AC Milana koji su ga vidjeli kao dobar potpis u besplatnom transferu.

Dogovor bi se mogao dogoditi na ljetnom prijelaznom roku, jer mediji navode da se Wilshere ne želi predati Arsenalu potpisivanjem novog ugovora, jer mu Wenger nudi manju plaću.

Njegovo trenutno stajalište je da može potpisati predugovornu ponudu sa inozemnim klubovima, budući da njegov ugovor istječe na ljeto, a od najviših kontinentailnih ekipa bilo je nekoliko čvrstih pristupa.

[su_bonus]

Spreman Wilshere bi mogao biti odličan dodatak ekipi u besplatnom transferu, ali se tvrdi da je bio željan da ostane u Arsenalu, no stvari su se sada promijenile, kaže Wilshere.

Wilshere je trenutno na 110.000 funti tjedno, dok mu je Arsenal ponudio ugovor oko 90.000 funti tjedno, ali sa velikim poticajima povezanih sa uspjehom i nastupima zbog njegove dugotrajne ozljede.

Jack Wilshere je proizvod Arsenalove nogometne akademije u kojoj je impresionirao od najmlađih kategorija. Za prvi tim Arsenala je debitovao 2008. godine kada je postao najmlađi debitant koji je igrao utakmicu u ligi u povijesti Arsenala, sa samo 16 godina i 256 dana.

Wilshere je reprezentativac Engleske, a prethodno je nastupao i za reprezentativce selekcije uzrasta do 16, 17, 19 i 21 godinu. Za seniorsku reprezentaciju je debitovao u meču protiv Mađarske, kada je imao samo 18 godina i 222 dana, što ga je učinilo dvanaestim najmlađim debitantom u povijesti Engleske reprezentacije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!