NaslovnicaVijestiJUVENTUS IMA PLAN: Prodaju tri igrača za 200 milijuna eura kako bi...

JUVENTUS IMA PLAN: Prodaju tri igrača za 200 milijuna eura kako bi finansirali transfer jednog od najtalentovanijih igrača današnjice

Juventus ima plan. Prodaju tri igrača za 200 milijuna eura kako bi finansirali transfer jednog od najtalentovanijih igrača današnjice . Juventus navodno razmišlja o prodaji Daniela Ruganija, Gonzala Higuaina i Miralema Pjanića kako bi mogli finansirati transfer od 200 milijuna eura za Sergeja Milinkovića-Savića iz Lazija.

Juventus ima plan

Bianconeri su nedvojbeno već napravili najveći transfer ovog ljeta nakon što su službeno prestavili Cristiana Ronalda prošlog tjedna nakon što se preselio iz Real Madrida.

Nakon što je osvojio sedam naslova Serije A, dodavanje portugalske zvijezde naizgled bi bilo da im pomogne održati uspjeh u toj zemlji, a istodobno im daje potencijalni katalizator kako bi okončali svoje agonizirajuće 22-godišnje čekanje na slavu u Europi.

Prema Calciomercatu, njihov transfer posao možda još uvijek nije gotov, jer će izgleda prodati Ruganija, Higuaina i Pjanića kako bi ta sredstva koja su generirana u tim prodajama mogla biti iskorištena za dovođenje Milinković-Savića u iznosu od 200 milijuna eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Dodano je da bi trebala stići ponuda od 100 milijuna eura za Pjanića kako bi se podigla sredstva potrebna za kupovinu internacionalca Srbije iz Lazija.

Imajući to na umu, čini se kao dobra strategija za sada, budući da se naposljetku sve temelje na tom koliko mogu dobiti od prodaje navedenog trija.

Iako bi oslabilo momčad Massimiliana Allegrija u smislu oduzimanja kvalitete i dubine, moglo bi se tvrditi da su igrači potrebni za nastavak natjecanja na više fronti.

[su_bet365_100bonus]

Milinković-Savić bi nedvojbeno bio zvijezda transfernog roka, sa 23-dogidšnjakom koji je postao jedan od najcjenjenih mladih igrača u Europi sa svojim nastupima za Lazio, dok je imao 14 golova i devet asistencija u 48 nastupa prošle sezone.

Zajedno sa svojom tehničkom kvalitetom, tjelesnošću, agilnošću i prostorom za poboljšavanje, on bi mogao biti još jedan stup na kojem Juventus može graditi svoj budući uspjeh, a također doda igrača koji je u stanju izravno utjecati na igru. Vrijeme će ipak reći da li će se sve posložiti kako je Juventus to i zamislio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!