NaslovnicaVijestiJuventus imenovao svoju cijenu za Dybalu: Jose Mourinho spreman oboriti novi svjetski...

Juventus imenovao svoju cijenu za Dybalu: Jose Mourinho spreman oboriti novi svjetski rekord?

Juventus imenovao svoju cijenu za Dybalu. Jose Mourinho spreman oboriti novi svjetski rekord? Manchester United će opet morati da se oprosti od velike količine novca ako žele uspješno da dovedu jednu od najvećih zvijezda Juventusa.

Juventus imenovao

Klub sa Old Trafforda je nedavno bio povezivan sa Juventusovim i argentinskim napadačem Paulo Dybalom, no sada su obaviješteni da će ih on koštati čak i više od 89 milijuna funti koje su potrošili na Paul Pogbu prošlog ljeta.

U današnjoj La Repubblici je izviješćeno kako će Bianconeri prihvatiti ponudu od 120 milijuna eura (107 milijuna funti) za 23-godišnjaka.

Unatoč Unitedovoj zainteresiranosti za Argentinu, vjeruje se da je Barcelona vodeća u utrci za Dybalu, a napadač Juventusa bi bio potencijalna zamjena za Neymara ukoliko bi on otišao u PSG za 197 milijuna eura u nadolazećim danima.

Dok je Dybala možda tražen, 23-godišnji napadač nije u žurbi da napusti prvake Serije A, sa kojima je osvojio dva uzastopna domaća prvenstva i dosegao finale Lige prvaka.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Govoreći tijekom intervjua nakon utakmice protiv PSG-a, Dybala je rekao: “Sretan sam ovdje, dobro sam i rijekom ovih dana ću trenirati naporno kako bi mogao imati sjajnu sezonu.”

Dybala je ogroman hit u Torinu otkako je napustio glavni grad Sicilije 2015. godine, postigavši 42 gola u 94 nastupa, gdje je imao odlično partnerstvo sa kolegom Gonzalo Higuainom, dok je argentinski dvojac pronašao mrežu 51 puta na svim natjecanjima.

Menadžer Jose Mourinho je iznimno frustriran sa nedostatkom djelovanja Uniteda u prijelaznom roku do sada, s transferima Victor Lindelofa i Romelu Lukakua, jedine transfere koje su do sada uspješno odradili. Crveni vragovi su također snažno bili povezani sa transferima Chelseajevog Nemanje Matića i Tottenhamovog Eric Diera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!