NaslovnicaVijestiJuventus je i dalje najbolja ekipa Serie A

Juventus je i dalje najbolja ekipa Serie A

Higuain

Jučer smo imali priliku gledati gostovanje Juventusa kod Milana na rasprodanom San Siru. Derbi o kojem se puno pisalo, derbi od kojeg se puno očekivalo, ali derbi nam je pokazao kako je Juventus i dalje ‘svijet za sebe’ u Italiji.

SASTAVI

Momčad Milana istrčala je u sastavu: Donnarumma – Rodriguez, Romagnoli, Zapata – Kessie, Biglia, Borini, Abate, Calhanoglu – Kalinić, Suso

Momčad Juventusa istračala je u sastavu: Buffon – Chiellini, Rugani, Asamoah, Lichsteinter – Khedira, Pjanić – Dybala, Mandžukić, Cuadrado i Higuain

[su_live_koeficijenti]

Milan je od prvog trenutka krenuo i imao je snažnu želju da se dokaže, no Juventus je pokazao koliko je zrela momčad i kako nije slučajno da su 2 puta u zadnje 3 godine igrali finale Lige prvaka. Publika na San Siru prije same utakmice imala je koreografiju sa 7 nadgrobnih spomenika koji su na sebi imali napisane godine kada je ‘Stara dama’ gubila finala Lige prvaka, a ispod je bio natpis: “Liga prvaka, vaš san, vaša noćna mora.” Publika Milana time je aludirala na to kako su oni ponos Italije jer ipak su oni ti koji imaju 7 naslova najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

milan koreografija

Utakmica je završila rezultatom 0-2, a oba pogotka postigao je Gonzalo ‘Pipita’ Higuain na genijalna odigravanja Dybale. Mladi Paolo Dybala vjerojatno je najbolji igrač Serie A, a Higuain je svakako jedan od najboljih napadača Serie A. Njih dvojica klasa su za sebe, a osim njih posebno je oduševio i nastup mladog Ruganija. Mnogi sumnjaju u kvalitetu Juventusa ove sezone jer više nisu vodeći, jer više nema sjajnog obrambenog trojca, no jučer se jasno vidjeli kako je Juventus i dalje sjajna momčad, a Rugani ima potencijal da bude sjajan igrač.

Dok većina nogometne javnosti navija za prekid Juventuse dominacije, jučer smo mogli vidjeti da Juventus ima drugačije planove, kako Juventus planira uzeti još jednu uzastopnu titulu, a kao pokriće tog najviše se nameće širina koju Juventus ima, a Inter i Napoli nemaju.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!