NaslovnicaVijestiJuventus još nije završio s pojačanjima

Juventus još nije završio s pojačanjima

Juventus je momčad koja je ostavila daleko najbolji dojam kada se pogleda posao napravljen tijekom prijelaznog roka. Do sada su potrošili oko 160 milijuna eura tijekom ovog prijelaznog roka. Doveli su sjajna pojačanja kao što su Dani Alves, Benatia, Higuain, Pjanić, Pjaca i Lemina koji je otkupljen. Ovi igrači Juventus su gurnuli u sami vrh europskog nogometa i predstavili ih kao jedne od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka.

Juventus prijelazni rok

Ipak, nakon toliko kupljenih igrača jasno je kako Juventus naprosto mora nekoga prodati, a sve navodi kako je taj igrač Paul Pogba. Juventus je klub koji je poznat po racionalnom trošenju novca, pa 90 milijuna eura za Higuaina izgleda potpuno ne tipično za ovu momčad. No, ukoliko se Pogba proda za najavljenih 120 milijuna eura sve bi se to gotovo komenziralo.

Naravno ukoliko sjajni francuski vezni igrač ode u Manchester United tada je jasno kako će Juventus pokušati dovesti zamjenu i izdvojiti dodatna sredstva za pojačanja. Kao glavne mete u Italiji se spominje trojac Nemanja Matić, Blaise Matuidi i Axel Witsel. Matić je član Chelsea i Conte je spomenuo kako nije na prodaju, a ovaj igrač sjajan je kao zadnji vezni, a krasi ga velika fizička moć. Njegova cijena bi vjerojatno iznosila oko 30-ak milijuna eura. Drugi je Matuidi koji je svakako najskuplje rješenje, jer osim što igra u bogatom PSG-u za njega su zainteresirani engleski klubovi, kao i Real Madrid. Ovaj igrač je možda i najsvestraniji od sve trojice, jer odlično igra u oba smjera.


Posljednji je Axel Witsel koji je jednom nogom u Evertonu, ali kao da čeka poziv iz Torina. Witsel svakako napušta Zenit, a radi se o igraču koji je daleko najbolji u igri prema naprijed od ovog trojca, ali isto tako najlošiji u obrambenim zadacima. Njegova cijena je također oko 30 milijuna eura.

U svakom slučaju nakon izvjesne prodaje Pogbe, Juventus će svakako pokušati dovesti jednog od ovih igrača kako bi zatvorio rupu u veznom redu. Juve u veznom redu već ima veliku konkurenciju, ali ozljedama skloni Kheidira i Marchisio mogli bi potaknuti dolazak još jednog igrača u sredinu terena. Za kraj napomenimo kako je Juventus i dalje u borbi za mladog napadača Gabriela Barbosu…

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!