NaslovnicaVijestiJuventus namjerava da zadrži Cuadrada!

Juventus namjerava da zadrži Cuadrada!

Ekipa Juventusa igra sjajno ove sezone. I pored loših rezultata na početku prvenstva, Stara dama se vratila u velikom stilu i glavni su kandidati da ponovo osvoje Scudetto.

Juventus namjerava da zadrži Cuadrada!

Sigurno da dosta zasluga za dobre rezultate torinskog kluba pripadaju i sjajnom Kolumbijcu Juanu Cuadradu koji je prošlog avgusta stigao u Juventus na pozajmicu iz londonskog Chelseaja.

Špekulisalo se da Antonio Conte, koji će vrlo vjerovatno biti novi trener Chelseaja, želi vratiti Cuadrada u London, ali izgleda da od toga neće biti ništa, jer su čelni ljudi Juventusa spremni otkupiti ugovor ovog 27-godišnjeg Kolumbijca, koji se sjajno snašao u Torinu.

Izvršni direktor Stare dame Giuseppe Marotta istakao je danas da klub namjerava otkupiti Cuadradov ugovor, obzirom da je ovaj fudbaler postao izuzetno bitan član u ekipi Stare dame.

“Činjenica da Conte odlazi u Chelsea samo potvrđuje da smo napravili dobar izbor kada smo ga uzeli od Siene. Ponosan sam na to i ponosan sam na njega. Ali, što se tiče Cuadrada, mislim da Conte neće imati uticaja na našu odluku. Mogli bismo da ga zadržimo”, rekao je Marotta.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Pretpostavlja se da će obeštećenje koje će Juventus morati isplatiti Chelseaju iznositi oko 22 miliona eura. Cuadrado je nedavno izjavio da je vrlo sretan i zadovoljan u Juventusu što će svakako olakšati realizaciju ovog transfera.

“Veoma sam sretan u Juventusu i ne razmišljam o Chelseaju, ali vidjećemo šta će se dogoditi na kraju sezone”, rekao je Cuadrado.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!