NaslovnicaVijestiJuventus ne sluša glas navijača: Sa ovim potezom su naljutili mnoge fanove...

Juventus ne sluša glas navijača: Sa ovim potezom su naljutili mnoge fanove Stare dame!

U Juventusu će ove godine očito biti jako “vruće”. Navijači su nezadovoljni sa nekim potezima uprave torinskog kluba te su javno izrazili svoje nezadovoljstvo. Nakon zabrinutosti da će ostati bez Paola Dybale, još jedan ljubimac navijača je na pragu odlaska iz kluba.

Juventus ne sluša glas

Oni koji su glavni odgovorni za vodstvo i poslovanje Juventusa, očito su odlučili da ne mare za želje navijača. Navijači su u trening centru izrazili svoju želju za ostankom njihovog ljubimca, Claudia Marchisija.

Veznjak je prava legenda kluba, budući da je porijeklom iz Torina i član je crnog – bijelog tima čitav svoj život, a samo u sezoni 2007./08. bio je posuđen Empoliu. Uvijek je ostajao lojalan klubu kojeg  voli od djetinjstva.

>> Klopp objasnio zašto Liverpool neće dovesti zamjenu za Coutinha

No sada se čini da će njihova zajednička priča završiti. U zadnje vrijeme Marchisio nema važnu ulogu u timu, a u Juventus je konkurencija u veznom redu ogromna, te je njegovo vrijeme na terenu svedeno na minimum.

[su_live_koeficijenti]

Neki “veterani” poput Chiellina i Barzagli su dobili novi ugovor, Buffon ih je čak nagovorio da produže svoju suradnju, a nitko drugi ne računa u klubu u Marchisija. Upravo zbog toga i on razmišlja da napusti Juventus na ljeto i ode trbuhom za kruhom, iako je do 30. lipnja 2020. godine vezan ugovorom sa Starom damom.

Već je stiglo nekoliko ponuda na njegovu adresu, uključujući i italijanske klubove, ali on je već davno rekao da nije zainteresiran za igranje u drugom klubu u svojoj zemlji. Međutim, neki engleski i američki klubovi pokazali su interes za njega, te bi transfer uskoro trebao biti i realizovan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!