NaslovnicaVijestiJUVENTUS NIJE JEDINI U REDU: Evo koji još talijanski velikan planira poslati...

JUVENTUS NIJE JEDINI U REDU: Evo koji još talijanski velikan planira poslati ponudu za Paula Pogbu ove zime!

Kako danas pišu talijanski mediji, Juventus nije jedini velikan iz Serije A koji sprema ponudu za zvijezdu Manchester Uniteda u predstojećem zimskom prelaznom roku, već se u utrku uključio i njihov veliki rival Inter. 25-godišnjak je na Old Trafford stigao upravo iz Juventusa za tada rekordnih 105 miliona eura u ljeto 2016. godine, ali se u posljednjih nekoliko mjeseci sve češće povezuje sa odlaskom iz kluba, prije svega zbog lošeg odnosa sa trenerom Joseom Mourinhom.

Inter također želi Paula Pogbu

Talijanske novine Tuttosport danas su izvijestile kako je za njegovo dovođenje također zainteresovan i Inter, a glavni razlog za to je očekivani dolazak Giuseppea Marotte na poziciju direktora kluba. Marotta je bio izvršni direktor ‘Stare dame’ u vrijeme kada su doveli Pogbu iz Uniteda 2012. godine, a tek nedavno je napustio klub.

U izvješću se također navodi kako su Nerazzurri spremni ponuditi ‘Crvenim vragovima’ Ivana Perišića, dugogodišnju metu Josea Mourinha, te jednog od najboljih defanzivaca na svijetu u ovom trenutku, Slovaka Milana Škriniara, kako bi ih nagovorili da pristanu na pregovore oko transfera Pogbe. Perišić se povezivao sa odlaskom na Old Trafford u prethodna dva ljetna prelazna roka, dok bi im Škriniar bez sumnje riješio probleme u defanzivnom dijelu, sa kojima muku muče već dugo vremena.

Nakon nekoliko ‘sušnih’ godina od osvjanja trostruke krune pod vodstvom upravo Josea Mourinha 2010. godine, Inter se u posljednjih par sezona odlično pojačava. U klub su, između ostalih, stigle zvijezde kao što su Radja Nainggolan, Lautaro Martinez i Šime Vrsaljko. Klub je trenutno u vlasništvu Suning Holdings grupe, kineskog konzorcija. Koliko su im visoke ambicije pokazuje i činjenica da su se prošlog ljeta povezivali sa dovođenjem zvijezde Real Madrida Luke Modrića, ali je hrvatski reprezentativac ipak ostao u španjolskoj prijestolnici. Interes za Pogbu sugerira kako i dalje ne odustaju od dovođenja veznjaka svjetske klase u svoje redove.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!