NaslovnicaVijestiJuventus nudi Pjacu u zamjenu za zvijezdu Liverpoola, Conte pokušava dovesti svog...

Juventus nudi Pjacu u zamjenu za zvijezdu Liverpoola, Conte pokušava dovesti svog bivšeg igrača

Kako izvještavaju talijanske novine Tuttosport, Juventus je spreman Liverpoolu ponuditi Marka Pjacu, te novac u zamjenu za Emrea Cana.

Juventus nudi Pjacu Liverpoolu

Njemački reprezentativac sa ‘Redsima’ ima ugovor do kraja trenutne sezone, a po svemu sudeći, ne planira ga produžiti. Iako nikakav dogovor još uvijek nije postignut, ‘Stara dama’ će ga pokušati dovesti i ove zime, nakon što u ljetnom prelaznom roku nije uspjela. Ovaj put, nadaju se kako će čelnici Liverpoola promijeniti mišljenje, s obzirom da bi u transfer mogao biti uključen i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca.

[su_bbworld]

Ipak, ako talijanski prvak se ne uspije dogovoriti oko detalja transfera sa Liverpoolom, imat će priliku početkom sljedećeg mjeseca ponuditi ugovor veznjaku, koji bi u tom slučaju stigao besplatno sljedećeg ljeta. Pjaca se trenutno oporavlja od povrede prednjeg križnog ligamenta, koju je zadobio nastupajući za reprezentaciju Hrvatske u martu ove godine.

On je u Juventus stigao u ljeto prošle godine iz Dinamo Zagreba u transferu vrijednom 23 miliona eura. Tokom prošle sezone, odigrao je ukupno u svim takmičenjima 19 utakmica u dresu ‘Stare dame’ te je postigao jedan gol.

Juventus nudi Pjacu Liverpoolu

Druga vijest dana je navodno moguće ujedinjene zvijezde Bayern Munchena Artura Vidala sa bivšim trenerom Antonijom Conteom. Čileanske novine La Cuarta su objavile kako će Chelsea ove zime pokušati dovesti veznjaka. Vidal i Conte su zajedno radili u Juventusu, a talijanski stručnjak je prije nekoliko dana izjavio kako bi “išao u rat” sa čileanskim reprezentativcem.

[su_no1forfootball]

Navodno, Chelsea mu je spreman ponuditi ugovor vrijedan čak 18,5 miliona dolara godišnje, odnosno 260,000 funti tjedno. Njegov trenutni ugovor sa bavarskim gigantom traje do 2019. godine, a 30-godišnjak je na Allianz Arenu stigao prije tri godine iz Juvea za 40 miliona eura.

Ove sezone je odigrao ukupno 23 utakmice u svim takmičenjima u dresu Bayerna, te je postigao pet golova i podijelio dvije asistencije. Njegov tim je ubjedljivo vodeći u Bundesligi sa 41 osvojenim bodom, 11 više od drugoplasiranog Schalkea, dok su također izborili i učešće u osmini finala Lige prvaka, gdje im je protivnik turski Bešiktaš.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!