NaslovnicaVijestiJuventus odbio šansu da potpiše zvijezdu Manchester Uniteda

Juventus odbio šansu da potpiše zvijezdu Manchester Uniteda

Marouane Fellaini sve više i više izgleda kao da će napustiti Old Trafford. Ipak, unatoč tome što im je ponudio svoje usluge, Juventus ga ne želi u svojim redovima.

Juventus odbio šansu

Fellainijev ugovor se završava na ljeto i prema nekim izvješćima već ga je odbio produžiti, a bivši Evertonov igrač sada traži izlaz iz 13-godišnjeg igranja u Premier ligi.

Bešiktaš je poznati obožavatelj 29-godišnjaka, ali Fellaini želi u veći klub. Prema Goalu, igrač se ponudio prvacima Serije A, ali oni su ga odbili.

[su_watch_live_football]

Stara dama je kako se izvješćuje, odbila pristup Fellainija, jer žele dovesti nekoga drugog u svoj vezni red.

To sugerira da nisu isključili mogući transfer za bivšeg Evertonovog igrača i mogli bi se vratiti da se natječu za njega ako ne mognu dovesti svoje glavne ciljeve na transfer tržištu.

U ovom trenutku United mora donijeti odluku da li će prodati belgijskog igrača u siječnju ili će rizikovati da ga izgubi besplatno na ljeto.

[su_premierleague]

Goal vjeruje da će Crveni đavoli odbiti bilo kakav pristup Fellainiju u siječnju i da će ga probati nagovoriti da ostane barem još jednu sezonu.

Fellaini je daleko od omražene osobe kakav je bio kada je stigao na Old Trafford, ali možda bi i ranije napravio dobar utisak, da ga odma nisu prijavili kao negativca čim je stigao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!