NaslovnicaVijestiJuventus pobijedio, ali je Allegri nezadovoljan zbog ovoga

Juventus pobijedio, ali je Allegri nezadovoljan zbog ovoga

Iako je Juventus pobijedio Chievo, Massimiliano Allegri bio je nezadovoljan zbog nekih stvari u igri torinskog tima, koji i dalje drži korak za vodećim Napolijem.

Juventus pobijedio

Trener nogometaša Juventusa Massimiliano Allegri upozorio je, nakon teške pobede nad Chievom, da igra njegove ekipe mora da se poboljša u nekoliko segmenata.

Nogometaši Juventusa pobijedili su sinoć u gostima Chievo sa 2:0 u utakmici 22. kola italijanske Serie A.

[su_cashout]

Prvak Italije se namučio na gostovanju u Veroni, a do vođstva je stigao tek pošto je Chievo ostao s devetoricom igrača na terenu posle isključenja Samuela Bastiena u 43. i Fabrizija Cacciatorea u 62. minutu.

“Stara dama” povela je u 67. minutu pogotkom Samija Khedire, da bi konačnih 2:0 postavio Gonzalo Higuain u 88.

Transfer glasine: Ronaldo se vraća u Englesku ali ne u United, City šalje ponudu od 150 miliona za igrača Chelseaja, Vidal na ljeto napušta Bayern

Ramos otkrio prijateljima: On je novi ‘Galactico’!

“Bilo je teško jer se Chievo dobro branio. Bilo je malo lakše nakon što su ostali sa devetoricom… Sačuvali smo svoju mrežu, osvojili tri boda na gostovanju i zadovoljni smo time”, rekao je Allegri za italijanske medije.

“Ova utakmica je dokaz da morate da zaradite rezultat na terenu, bez obzira protiv koga igrate i protiv koliko igrača. Moramo mnogo da se poboljšamo kada je u pitanju tempo, da naučimo kada da usporimo ili ubrzamo, jer u suprotnom postajemo predvidivi”, dodao je on.

Golman Gianluigi Buffon, koji danas puni 40 godina, vratio se u ekipu poslije mjesec dana pauze zbog ozljede. On je na meču protiv Chieva bio na klupi.

“Gigi je šampion i veoma smo srećni što se vratio. On će u utorak početi meč u Bergamu”, rekao je Allegri.

Juventus je i dalje drugi na tablici, sa bodom zaostatka za vodećim Napolijem, koji je danas na svom San Paolu slavio protiv Bologne nakon preokreta (3:1).

Nogometaši Juventusa u utorak igraju protiv Atalante u polufinalu Kupa Italije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!