NaslovnicaVijestiJuventus pobjedio Romu u utrci za igrača Sampdorie

Juventus pobjedio Romu u utrci za igrača Sampdorie

Juventus pobjedio Romu u utrci za igrača Sampdorie! Juventus je još jednom pokazao i dokazao ko je gazda na Apeninima. Nakon što je u prošlosti “ukrao” veliki broj igrača svojim konkurentima ispred nosa, taj trend je nastavio i u ovoj sezoni. Uprava Juventusa koju predvodi sjajni i jedan od najsposobnijih ljudi u svijetu nogometa, Beppe Marota, će nakon finala Lige prvaka potpisati otkrovljenje ovogodišnje Serije A, češkog reprezentativca Patrika Schicka.

Juventus pobjedio Romu u utrci za igrača Sampdorie

 

Patrik Schick je u nedavno završenoj sezoni Serije A jedno od otkrovljenja  i igrač za kojeg se bore svi veliki klubovi iz Italije. On je u prošloj sezoni zabio čak 11 golova u samo 14 utakmica koje je počeo od prve minute. Napadač koji je u izbori čeških nogometnih novinara zauzeo treće mjesto u izboru za najboljeg igrača godine u Češkoj, ima u ugovor uključenu klauzulu prema kojoj može napustiti klub za 25 miliona eura.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Predsjednik Sampdorije, Massimo Ferrero je u izjavi za list Pagine Romanista, Schicka već preselio u Juventus.

“Schick ide u Juventus. Roma je također pokazala interes za njega ali oni nemaju dovoljno novca. Predsjedniku Rome, Palloti možete reći da bez para nema muzike.” – oštar je bio Ferrero.

>> Zvanično: Bivša zvijezda Uniteda od naredne sezone u Stokeu

Češki mediji Scicka povezuju sa prelaskom i u neke druge velike evropske klube, ali sa izjavom Ferrera gotovo je sigurno jasno gdje će Schick nastaviti svoju karijeru. 21-godišnji Češki reprezentativac, je  svoju karijeru počeo u Sparti iz Praga u kojoj nije dobio povjerenje i priliku za igru. Odlični nastupi u Bohemiansu  u kojem je bio posuđen, omogućili su mu transfer u Sampdoriu prošlog ljeta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!