NaslovnicaVijestiJuventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia?

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia?

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia? Nakon što su osvojili titulu prvaka Seria A koju su proslavili na vrlo buran način, Juventus je i na transfer tržištu veoma aktiva. Sportski direktor Stare Dame, Beppe Marotta potvrdio je ono što se neko vrijeme piše u medijma. Juventus je zainteresovan za Blade Keitu!

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia

U italijanskom prvenstvu ove sezone fantastično igraju dva igrača, dva napadača, koji su produkt Barcelonine akademije La Massia. To su napadač i kapiten Intera, Mauro Icardi i napadač Lazia, senegalac Blade Keita. U prošlosti se je Barcelona odrekla usluga mnogih talentovanih igrača, Koje bi sada vrlo rado željela imati u svom sastavu ali je sada konkurencija za njihov potpis mnogo veća.

>> Iker Casillas na vratima engleskog velikana?

Italijanski prvak i finalist Lige prvaka, želi pojačati svoju ekipu te su već stupili u kontakt sa čelnicima Lazia u vezi mogućeg transfera Keite. Keita ove sezone pruža fantastične partije, i privukao je pozornost mnogih velikih klubova, među kojima su Juventus i Milan. 22-godišnji senegalac, sa španskim pasošem, ove sezone na 31. utakmici postigao 16 golova, što je bilo dovoljno da Juventus krene u lov.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Sportski direktor Juventusa, Beppe Marotta za italijanski radio “Radio Anch’io”  potvrdio je interes za Keitu te je dao sledeću izjavu:

“Sa Keitom i sa čelnicima Lazia još nemamo nikakav ugovor. Iz pozadine pratimo situaciju i sasvim smo mirni. Uvijek tražimo talentovane napadače koji će se kod nas razvijati. Paolo Dybala je stigao veoma mlada a razvio se je u jednog od najboljih igrača na svijetu. Kupili smo i Mattiu Coldara, koji će još jednu sezonu ostati u Atalanti.” – rekao je jedan od najboljih sportskih direktora na svijetu, Beppe Marotta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!