NaslovnicaVijestiJuventus poslao ponudu od 30 milijuna eura za Monacovog dragulja

Juventus poslao ponudu od 30 milijuna eura za Monacovog dragulja

Juventus poslao ponudu od 30 milijuna eura za Monacovog dragulja. Juventus je uzeo još jedan uzastopni naslov Serije A, osvojio je kup Italije i ima priliku završiti fantastičnu sezonu u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

Juventus poslao

Ali čini se da bi Bianconeri već razmišljali o planovima transfera u ljeto, a sada su povezani sa Monacovim Fabinhom.

23-godišnjak, koji može igrati kao desni bek ili kao vezni igrač, bio je u izvrsnoj formi ove sezone, gdje je sa Monacom osvojio naslov francuske Lige 1, te je privukao veliki interes i Manchester Uniteda i Manchester Cityja zajedno sa Juvetom.

Bilo je izvješća iz Španjolske da se Atletico Madrid pridružio utrci za Brazilca, a sada Calcio Mercato, preko Football Italia izvještava da je Juventus spreman da ga dovede.

Corentin Tolisso iz Lyona je bio glavni cilj Juventusa, ali razgovor nije dobro tekao i Juventus je Fabinha promatrao kao alternativu – njegova svestranost je potencijalno veliki faktor.

Izvještaji u Italiji kažu da je Juventus strpljivo čekao pravi trenutak i dao je ponudu od 30 milijuna eura plus dodatke.

Fabinho je jedan od brojnih igrača Leonardo Jardima koji je povezan sa odlaskom, kao i Bernardo Silva, Kylian Mbappe, Benjamin Mendy, Thomas Lemar i Tieumou Bakayoko.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!