NaslovnicaVijestiJuventus produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača

Juventus produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača

Danas je Juventus produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača. Juventusov as Paulo Dybala produžio je ugovor sa Juventusom do 2021 godine po kojem će zarađivati 7 miliona eura godišnje.

Juventus produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača

Argentinski internacionalac stigao je u Juventus iz Palerma za 32 miliona eura, plus 8 miliona koji će biti isplaćeni kroz razne bonuse.

Ubrzo je postao ključni igrač Juventusa te je u svojoj prvoj sezoni u Juventusu je postigao 23 gola u 46 nastupa i na taj način je pomogao Staroj Dami da osvoji duplu krunu.

<< JOSE MOURINHO OTKRIO KAKO SE OSJEĆA NAKON NAPADA NA AUTOBUS BORUSSIJE DORTMUND

Popularni “La Yoya” potvrdio je svoju klasu u utakmici protiv Barcelone u kojoj je postigao dva gola i tako zakoračio jednom nogom u polufinale sa svojim Juventusom.

Danas, 24 sata nakon utakmice, iz Juventusa su potvrdili da će u narednim danima produžiti ugovor sa Dybalom, što im je i bio prioritet pred početak ljetnog prelaznog roka.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Dybalina sjajna forma privukla je pažnju mnogih Evropskih klubova, između ostalih, Real Madrida i njihovog rivala Barcelone. U Barceloni već traže nekoga ko će u budućnosti biti pravi nasljednik Messija i takvog igrača vide upravo u Dybali.

Zbog toga su brzo reagovali u Juventusu  i produžili ugovor sa jednim od najboljih igrača. Dybalina plata je sada povećana za 4 miliona eura što ga je čini drugim najplaćenijim igračem Juventusa, iza Higuaina koji godišnje zaradi 7.5 miliona eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!