NaslovnicaVijestiJuventus protiv Reala bez 3 ili 4 standardna prvotimca?

Juventus protiv Reala bez 3 ili 4 standardna prvotimca?

‘Stara dama’ u osmini finala na iskustvo je porazila Tottenhama, no u četvrtfinalu kuglice su im dale najtežeg protivnika – momčad koja je osvojila 3 Lige prvaka u zadnje 4 sezone i ekipa koja ih je prošle godine porazila u finalu – Real Madrid.

Juventus protiv Reala

Momčad iz Torina bit će domaćin u prvoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka gdje će ugostiti njihovu bivšu legendu Zinedinea Zidanea koji u goste dolazi sa svojom ‘opasnom’ ekipom.

Zidane u ovom trenutku može računati na sve najbitnije igrače, a samo Ramosu prijeti karton da ne igra i u drugoj utakmici četvrtine finala.

[su_bonus]

S druge strane Allegri ima puno ozbiljnijih problema, za razliku od Reala koji se diže u formi, Juve je malo opao u formi, a za prvu utakmicu protiv ‘kraljevskog kluba’ sigurno nemaju Miralema Pjanića i Mehdija Benatiju koji imaju suspenziju zbog žutih kartona, Juan Cuardado je van terena i njegov povratak do tada je upitan.

Na sve te ozljede, sada se ozlijedio i možda i najvažniji igrač Juventusove momčadi – Giorgio Chiellini. Na utakmici protiv SPAL-a Chiellini je zadobio ozljedu zbog koje propušta svoje reprezentativne dužnosti, ali svi u Torinu se nadaju da će sjajni defanzivac biti spreman protiv Ronalda i društva.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Allegri u ozbiljnim mukama uoči velikog dvoboja, ali dobra vijest za momčad iz Torina je ipak naznaka dobre forme kod Dybale koji ne ide u Argentinu na reprezentativne dužnosti te će biti spreman i odmoran za Real.

Vidjet ćemo što nam nosi ovaj veliki dvoboj nogometnih divova, ali zanimljiva je činjenica da Real nikada nije izbacio Juventusa u knock-out fazi Lige prvaka, osim u finalu gdje su ih porazili dva puta. Real je uvijek bio ‘njihova’ mušterija, ali ovaj put Zidaneova je momčad blagi favorit.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!